لاوروف: روابط آلمان و روسیه نیاز به بازنگری دارد
وزیر امور خارجه روسیه در جمع هیئت نمایندگان حزب سیاسی «آلترناتیو برای آلمان» بر لزوم بازنگری روابط میان مسکو و برلین تأکید کرد.

خبرگزاری فارس: «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه روز سهشنبه در جمع هیئت نمایندگان حزب سیاسی «آلترناتیو برای آلمان» که به تازگی به روسیه سفر کردهاند گفت مسکو و برلین باید در روابط خود بازنگری کنند.
به نوشته خبرگزاری تاس، لاوروف در صحبتهای خود با نمایندگان این حزب عنوان کرد: «سفر شما به روسیه فرصت خوبی است تا چنین مذاکراتی ادامه یابند و به نقاط مشترک دیگر نیز نگاه شود.»
وی خطاب به این نمایندگان همچنین گفت: «ما شما را عامل برای حفظ روابط [با آلمان] میدانیم. روابطی که باید بازنگری شود یا شاید بر اساس گفتههای این روزها دوباره تنظیم شود.»
لاوروف خاطر نشان کرد که بسیاری از مشکلات جدی که به طور مرتب افزایش مییابند، میان مسکو و برلین به وجود آمده و انباشته شده است.
وی افزود مذاکرات میان دو کشور در همه سطوح از جمله بین دولتی، بین پارلمانی و بین جوامع در حال حاضر مهم است.
روابط مسکو و برلین بعد از حادثه «الکسی ناوالنی»، یکی از شخصیتهای مخالف دولت روسیه به تیرگی گروید. آلمانیها مدعی شده بودند که دولت روسیه ناوالنی را با عامل اعصاب مسموم کرد.
آلمان ضمن اتهامزنی به روسیه در خصوص عدم همکاری این کشور در ارتباط با مسمومیت ناوالنی، این کشور را بارها به تحریم تهدید کرد.
این مسئله تا جایی پیش رفت که زمزمههایی در میان مقامات آلمانی و اروپایی نسبت به احتمال توقف اجرای خط لوله انتقال گاز نورد استریم ۲ با ادعای دست داشتن روسیه در سوء قصد ناوالنی به گوش رسید.
لاوروف: غرب تلاش میکند تا نظم جهانی تک قطبی را زنده کند
وزیر خارجه روسیه امروز (سه شنبه) در نشست مجازی شورای روابط بینالمللی این کشور گفت، کشورهای غربی، هند را برای کاستن از همکاری فناوری و نظامی بین دهلینو و مسکو ترغیب میکنند و در عین حال، هند را برای تقابل با چین سوق میدهند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه گفت: بی شک، غرب تلاش میکند تا نظم جهانی تک قطبی را زنده کند. قطبهایی چون روسیه و چین بعید است که مطیع چنین روندی باشند. چنین قطبی مثل هند به عنوان مثال هدف سیاستگذاری تهاجمی و خشن غرب است که تلاش میکند تا این کشور را به سمت بازیهای ضد چینی، تقویت استراتژیهای هند-پاسیفیک و کاهش همکاری و شراکت نزدیک، استراتژیک و ویژه بکشاند.
وی ادامه داد: دهلی نو با فشار حداکثری آمریکا در مسائل مربوط به همکاری نظامی و فناوری با روسیه روبروست. کشورهای غربی در حال حاضر روندهای واقع بینانه تحول جهانی را نادیده میگیرند.
وزیر خارجه روسیه همچنین گفت: کشورهای غربی به دنبال نظم جهانی تکقطبی هستند که شامل تمامی کشورها بجز روسیه و چین است و به دنبال چنین توافقی هستند. اما مسکو به ادامه پیشبرد یک دستورکار متحد در امور بینالمللی است.
دیدگاه تان را بنویسید