کرونا در اروپا/قربانیان کرونا در انگلیس از ۴۰ هزار نفر عبور کرد/هشدار درباره تشدید بحران کرونا در آلمان

کد خبر: 993731

طبق اعلام دفتر آمار ملی انگلیس، مجموع قربانیان کرونا در انگلستان از مرز 40 هزار نفر عبور کرد که بیشترین تعداد در میان کشورهای اروپایی است.

کرونا در اروپا/قربانیان کرونا در انگلیس از ۴۰ هزار نفر عبور کرد/هشدار درباره تشدید بحران کرونا در آلمان

خبرگزاری فارس: دفتر آمار ملی انگلیس امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که مجموع آمار قربانیان ویروس «کووید-۱۹» در انگلیس از مرز ۴۰ هزار نفر عبور کرد.

بنا به گزارش روزنامه انگلیسی «گاردین»، آمار و ارقام رسمی همچنین نشان می‌دهد که در حال حاضر حدود ۱۰ هزار نفر از ساکنان خانه‌های سالمندان انگلیس بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

طبق این گزارش، تا تاریخ ۹ می (۲۰ اردیبهشت ماه)، ۳۵ هزار و ۴۴ مرگ و میر مرتبط با کروناویروس در انگلستان و ولز ثبت شده است و با افزوده شدن جدیدترین آمار و ارقام مربوط به اسکاتلند و ایرلند شمالی، مجموع آمار و ارقام قربانیان کرونا در بریتانیا به ۴۰ هزار و ۱۱ نفر رسید.

این آمار و ارقام، همچنان انگلیس را در رتبه اول کشورهای اروپایی با بیشترین قربانیان کرونا حفظ کرده است و ایتالیا با ۳۰ هزار و ۷۳۹ مورد فوتی، اسپانیا با ۲۶ هزار و ۷۴۴ مورد فوتی و فرانسه با ۲۶ هزار و ۶۰۴ مورد فوتی در رده‌های بعدی کشورهای اروپایی با بیشترین آمار مرگ و میر مرتبط با کرونا قرار دارند.

روزنامه گاردین آمار و ارقام مربوط به قربانیان کرونا در کشورهای اروپایی را بر اساس اطلاعات دانشگاه «جانز هاپکینز» گزارش کرد و سپس نوشت که آمار تلفاتی که دانشگاه جانز هاپکینز ارائه می‌دهد، در اغلب موارد، مرگ و میرهایی را شامل نمی شود که در خانه‌های سالمندان و اقامتگاههای خصوصی به وقوع می‌پیوندد.

این آمار و ارقام در حالی منتشر شده است که «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس روز گذشته (دوشنبه) طی سخنرانی خود ضمن ابراز امیدواری برای یافتن راهی برای درمان کرونا گفت که هیچ تضمینی وجود ندارد که در آینده بتوانند واکسن کرونا را پیدا کنند.

وی در این خصوص گفت: «هیچ تضمینی برای ساخت واکسن کرونا وجود ندارد زیرا هم‌اکنون بعد از گذشت 18 سال، هنوز واکسنی برای سارس نداریم. آنچه می‌توانم بگویم این است که بریتانیا در صدر فعالیت‌های بین‌المللی برای دستیابی به واکسن قرار دارد».

افزایش قربانیان در انگلیس و ابهامات زیاد درباره نحوه مدیریت جانسون افزایش چشمگیر تلفات ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در بریتانیا سئوالات و ابهامات زیادی را درباره نحوه مدیریت دولت بوریس جانسون به وجود آورده است.

به نقل از رویترز، جدیدترین آمارها نشان می‌دهد تعداد تلفات ناشی از ویروس کرونا در بریتانیا از مرز 38 هزار نفر گذشته است.

بر اساس این گزارش، آمار تلفات ویروس کرونا در بریتانیا با اختلاف زیادی بدترین آمارها در بین کشورهای اروپایی به شمار می‌رود و این مسئله ابهامات و سؤالات زیادی را درباره راهبرد و سیاست‌های دولت بوریس جانسون ایجاد کرده است.

ارقام منتشر شده از سوی دفتر ملی آمار برای انگلیس و ولز نشان می‌دهد تلفات ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در بریتانیا به بیش از 38289 نفر تا روز سوم می رسیده است. این آمارها نشانگر رشد 6 هزار نفری تلفات ویروس کرونا در یک هفته بوده است.

این آمارها نشان می‌دهد بریتانیا یکی از آسیب پذیرترین کشورهای جهان از بحران شیوع ویروس کرونا بوده، بحرانی که تاکنون جان بیش از 285 هزار نفر را در سراسر جهان گرفته است.

این آمارها یک روز پس از آن منتشر شده است که بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس طرحی را برای کاهش محدودیت‌های قرنطینه‌ای و بازگشایی اقتصاد بریتانیا ارائه کرده است.

آمارهای جدید حاکی است که یک سوم تلفات ویروس کرونا در انگلیس و ولز مربوط به خانه‌های سالمندان است.

روز دوشنبه دولت انگلیس یک سند 51 صفحه‌ای تحت عنوان "طرح ما برای بازسازی: راهبرد دولت انگلیس برای بازیابی و بهبود پس از ویروس کرونا" منتشر کرده است.

این سند به کسب و کارها اجازه بازگشایی و فعالیت مجدد را داده و به شهروندان و مردم نیز توصیه کرده است تا از ماسک استفاده کنند و حتی المقدور از حمل و نقل عمومی استفاده نکنند.

ولی دستورالعمل‌های دولت انگلیس با انتقادات گسترده‌ای روبرو شده است چرا که جزئیات این طرح به درستی نشان نمی‌دهد که آیا مردم باید تحت هر شرایطی به سر کارهای خود بازگردند و مردم چطور می‌توانند در محل کار خود ایمن باشند.

علاوه بر این رهبران اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی نیز مخالفت خود را با رویکرد و راهبرد جانسون اعلام کرده‌اند.

تعداد قربانیان در اسپانیا به ۲۷ هزار نفر رسید

همزمان با عبور تلفات ویروس کرونا در اروپا از ۱۵۲ هزار نفر، شمار مبتلایان این بیماری در کشورهای مختلف این قاره از جمله اسپانیا و بلژیک، علی‌رغم نزولی شدن نمودار ابتلای روزانه، همچنان رو به افزایش است. اروپا همچنان قاره کانونی شیوع ویروس «کووید۱۹» در جهان حساب می‌شود و ۶ کشور از این قاره در لیست ده کشور آلوده به این بیماری قرار دارند.

وزارت بهداشت اسپانیا - که در رتبه دوم کشورهای آلوده به ویروس کرونا در جهان است - امروز (سه‌شنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که طی بیست‌وچهار ساعت گذشته ۱۰۳۲ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است.

بر اساس آمار قرار گرفته روی وبگاه «وُرلداُمتر»، همچنین از روز گذشته تا کنون ۱۷۶ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

با احتساب آمار جدید، تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در اسپانیا به ۲۶۸۷۴۱ نفر و تعداد قربانیان آن نیز به ۲۶۹۲۰ تن افزایش یافت.

«سرویس سلامت عمومی فدرال» بلژیک گزارش داد طی بیست‌وچهار ساعت گذشته، ۳۳۰ مورد مبتلای جدید به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده که شاهد کاهش جزئی است.

به نوشته وبگاه روزنامه «براسل‌تایمز»، همچنین از روز گذشته تا کنون ۵۴ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری در بلژیک جان خود را از دست داده‌اند.

با این حساب، تعداد کل مبتلایان ویروس کرونا در بلژیک به ۵۳۷۷۹ نفر و شمار قربانیان آن نیز به ۸۷۶۱ نفر افزایش یافت.

در هلند، «مؤسسه ملی بهداشت عمومی و محیط زیست» این کشور اعلام کرد که از روز گذشته تا کنون ۱۶۱ مبتلای جدید و ۱۶ مورد فوتی بر اثر این بیماری رخ داده است.

به نوشته وبگاه اطلاع‌رسانی این مؤسسه، شمار کل مبتلایان ویروس کرونا در هلند به ۴۲۷۸۸ نفر و تعداد جان‌باختگان آن نیز ۵۴۵۶ نفر رسیده است.

اداره فدرال بهداشت عمومی سوئیس نیز گزارش داد شمار مبتلایان در این کشور به رقم ۳۰۳۴۴ نفر رسیده است.

به نوشته وبگاه «تریبون دو ژنو» تعداد کل بیمارانی که بر اثر ابتلا به این ویروس در سوئیس جان خود را از دست داده‌اندبه ۱۸۴۵ نفرافزایش یافت.

کرونا، پناهجویان بیشتری را به سمت اتحادیه اروپا سرازیر خواهد کرد

با وجود اینکه تعداد پناهجویان در اتحادیه اروپا، به دلیل شیوع ویروس کرونا کاهش یافته است، اما طبق پیش‌بینی یکی از نهاد‌های اروپایی، جمعیت پناهجویان در این بلوک در آینده می‌تواند افزایش یابد. دفتر پشتیبانی پناهندگی اروپا گفته است تعطیلی‌های مربوط به ویروس کرونا، موجب کاهش تعداد پناهجویانی شده که می‌توانستند قبلاً به اروپا سفر کنند، اما اگر این بیماری موجب نابسامانی و ایجاد مشکلات در غرب آسیا و شمال آفریقا شود، می‌تواند موج عظیمی از پناهجویان را در آینده به سمت اروپا سرازیر کند.

به نوشته خبر‌گزاری رویترز، دفتر پشتیبانی پناهندگی اروپا با توجه به تعطیلی‌ سفر‌ها در سطح جهانی گفته که تعداد پناهجویانی که در ماه مارس به اروپا سفر کرده‌اند، نصف آمار آنان در ماه فوریه بوده است. دفتر پشتیبانی پناهندگی اروپا همچنین گفته ورود غیر‌قانونی افراد به داخل اروپا نیز در ماه مارس نسبت به فوریه به نصف رسیده است.

خبر‌گزاری رویترز در ادامه این خبر نوشت، دفتر پشتیبانی پناهندگی اروپا که در جمهوری «مالت» واقع شده است اعلام کرده که شیوع ویروس کرونا در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا می‌تواند موجب کمبود غذا و بی‌ثباتی امنیتی در این مناطق شود و قدرت گروه‌های تروریستی مانند داعش را افزایش دهد. به همین دلیل این مسائل می‌توانند مهاجرت‌‌ها به منظور پناهندگی را در میان مدت افزایش دهند.

بعد از اینکه در سال 2015 بیش از یک میلیون پناهجو وارد اتحادیه اروپا شدند، این بلوک اقدامات شدیدی را علیه مهاجرت اتخاذ و به ترکیه و لیبی کمک کرد تا راه‌های اصلی‌ای که مهاجران برای رسیدن به اروپا استفاده می‌کردند را ببندند. آمار سازمان ملل نشان می‌دهد که کمتر از 123 هزار نفر سال گذشته وارد این بلوک شدند و امسال نیز این تعداد 22 هزار نفر بوده است.

برخی کشور‌های اتحادیه اروپا در مجاورت دریای مدیترانه نیز گفته‌اند که بحران بیماری کرونا قبول مهاجران از طریق دریا را بسیار سخت‌تر کرده است. ناظران حقوق شورای اروپا هفته گذشته به جمهوری مالت نامه نوشتند و آنها را ملزم کردند با وجود شیوع ویروس کرونا در سراسر اروپا مهاجرانی که (از طریق دریا) نجات یافته‌اند را بپذیرند.

یکی از مقامات ارشد شورای اروپا در این باره گفت: «من از چالش‌ها و مشکلاتی که در عبور و مرور‌های دریایی متوجه دفتر پشتیبانی پناهندگی اروپا می‌شود، آگاه هستم. اما با وجود چنین چالش‌هایی نمی‌توان لزوم نجات افراد در دریا را انکار کرد.»

از هشدار درباره تشدید بحران در آلمان تا مذاکرات مرکل و ماکرون برای لغو کنترل‌های مرزی انستیتو رابرت کخ آلمان درباره شعله ور شدن مجدد بحران کرونا بر اثر رعایت نکردن قوانین کرونا هشدار داد و صدر اعظم آلمان و رئیس جمهور فرانسه برای لغو کنترل‌های مرزی گفتگوی تلفنی انجام دادند.

کرونا و عواقب سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن همچنان تیتر بسیاری از رسانه های اروپایی است.

هشدار وزیر دفاع آلمان درباره خطرات برگزاری اعتراضات کرونایی

جدیدترین اخبار کرونایی از این اتحادیه حاکی از آن است که "آنگرت کرامپ کارن بائر"، وزیر دفاع آلمان انتقاد شدیدی به برگزاری اعتراضات ضد کرونایی که اواخر هفته گذشته هزاران نفر در آن شرکت کردند وارد کرده است.

وی با اعلام اینکه هر کسی می توان در آلمان در هر جایی می خواهد اعتراض کند در عین حال گفت: اما اگر تئوری های توطئه خام و یا یهود ستیزی گسترش یابد این خطرناک خواهد بود.

در اواخر هفته گذشته هزاران نفر در شهرهای برلین، اشتوتگارت، مونیخ و دیگر شهرهای آلمان علیه محدودیت های کرونایی اعتراض کردند. در این اعتراضات محدودیت ها و قوانین ضد کرونایی رعایت نمی شد.

کشور سوئد هم می خواهد انسان های پیر را در برابر بحران کرونا بهتر حمایت کند. این کشور می خواهد ستون مهم استراتژی خود در برخورد با بیماری کرونا را تنظیم کرده و میزان مرگ و میرهای کرونایی در خانه های سالمندان را تحت کنترل درآورد. دوات این کشور می خواهد حدود 210 میلیون یورو برای افزایش پرسنل خانه های سالمندان مد نظر قرار دهد تا از شهروندان پیر این کشور در برابر این بیماری بهتر حمایت کند.

مقامات ایالت بایرن هم اعلام کرده اند که در آینده می خواهند در اعتراضات کرونایی نیروهای پلیس بیشتری را به کار گیرند.

بازگشایی رستوران‌ها در هامبورگ

رستوران ها در هامبورگ هم در جریان کاهش تدریجی محدودیت های ضد کرونایی از روز چهارشنبه باز می شوند.

درخواست کمک شرکت‌های بیمه آلمان از دولت

به دلیل هزینه های اضافی و کاهش درآمدها در دوران کرونا شرکت های بیمه درمانی آلمان خواستار کمک های دولتی شده‌اند.

به گفته یک مقام فرهنگی در آلمان معلمان باید بعد از تعطیلات تابستان هم برای آموزش از راه دور آمادگی داشته باشند. این مقام مسئول گفته است: این هوشمندانه است که معلمان در تعطیلات تابستان همچنین به این مسئله بیندیشند.

برگزاری اعتراضات ضد محدودیت‌های کرونایی در ایالت زاکسن آلمان

در ایالت زاکسن آلمان هم روز دوشنبه صدها نفر در مناطق مختلف علیه محدودیت های ضد کرونایی اعتراض کردند. بر اساس اطلاعات پلیس در مجموع حدود 850 نفر در مناطق مختلف ایالت زاکسن علیه این محدودیت ها اعتراض کردند.

هشدار درباره تشدید بحران کرونا در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان هم اعلام کرده است که اگرهمه عاقلانه و منطقی رفتار کنند شانس جلوگیری از موج دوم کرونا ایجاد می شود.

پروفسور "لارس شاد"، معاون رئیس انستیتو رابرت کخ آلمان با اعلام اینکه خطر این بحران نسبت به 4 هفته پیش کم تر شده است گفت: اما هنوز این خطر رفع نشده است.

وی تاکید کرد که اگر منطقی رفتار نشود این بحران دوباره شعله ور خواهد. وی داشتن یک زندگی معمول مانند دوران قبل از بحران کرونا را تنها با یک داروی خوب و تولید یک واکسن قابل تصور دانست.

وی همچنان از شهروندان آلمانی خواست که به قواعد ضد کرونایی پایبند باشند، فاصله ها را حفظ کنند، دست ها را مرتب بشویند و حتی الامکان در خانه بمانند. وی گفت: این ویروس همچنان در آلمان هست و از بین نرفته است.

وی همچنین از افزایش موارد مرگ و میر کرونایی در هفته گذشته خبر داده و نرخ این مرگ و میرها را 4.4 درصد عنوان کرد.

تعطیلی مهد کودک‌ها و مدارس مؤثرترین راه مقابله با شیوع کرونا در آلمان

نتایج یک بررسی هم نشان می دهد که تعطیلی مهد کودک ها و مدرسه ها مؤثرترین اقدام برای کاهش شیوع کرونا است. بر این اساس از این طریق نرخ رشد موارد ابتلای جدید به کرونا حدود 7.9 درصد کاهش داشته است. این نتیجه یک بررسی ارائه شده از مؤسسه بازار کار و تحقیقات حرفه‌ای (IAB) در نورنبرگ آلمان است.

قدردانی اشتاین مایر از پرستاران به مناسبت روز جهانی پرستار

"فرانک والتر اشتاین مایر"، رئیس جمهور آلمان هم به مناسبت روز جهانی پرستار ( 12 ماه می ) در پیامی ویدئویی از همه شاغلان در این بخش قدردانی کرد.

حزب لیبرال دموکرات آلمان هم خواستار تمهیدات بهتر در اروپا در عرصه تولید دارو شده است.

شرکت هواپیمایی رایان ایر اروپا که بزرگترین ایرلاین ارزان اروپایی است می خواهد از تابستان عملیات پروازی خود را به طرز چشمگیری افزایش دهد.

از اواخر ماه مارس این شرکت هواپیمایی بخش بزرگی از پروازهای خود را متوقف کرده و در حال حاضر روزانه حدود 30پرواز در برخی مسیرها دارد.

کفتگوی تلفنی مرکل و ماکرون برای لغو کنترل‌های مرزی

"آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان و امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه درباره لغو کنترل های مرزی بین دو کشور با هم مشورت هایی را انجام داده‌اند.

"استفان زایبرت"، سخنگوی دولت آلمان هم تأیید کرد که صدر اعظم آلمان و رئیس جمهور فرانسه دوشنبه شب در این باره با هم به صورت تلفنی گفتگو کرده‌اند.

کرونا در اروپا همچنان گسترش یافته و افراد بیشتری را مبتلا می‌کند

جدیدترین آمارها نشان می دهد که تا به حال در اسپانیا حدود 268143 نفر به این بیماری مبتلا شده و 26744 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

بر این اساس در انگلیس هم تا به حال 223060 نفر به کرونا مبتلا شده و 32065 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در ایتالیا هم تا به حال 219814 نفر به کرونا مبتلا شده و 30739 نفر هم در اثر ابتلا به ای بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

فرانسه هم به شدت تحت تاثیر شیوع کرونا قرار گرفته و تا به حال 177423 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 26643 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در آلمان هم بر اساس جدیدترین آمارا تتاا به حال 172576 نفر به کرونا مبتلا شده و 7661 نفر هم در اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

مقام اتریشی: موج دوم کرونا خواهد آمد

"وولفگانگ سوبوتکا"، رئیس شورای ملی اتریش در گفتگو با یک رسانه چاپ این کشور با تاکید بر اینکه موج دوم کرونا خواهد آمد در عین حال گفت یک تفاوت بزرگی که با دور قبل وجود دارد این است که ما حالا آمادگی بهتری داریم.

در بحث ها ی ایجاد شده در آلمان درباره لزوم بازگشایی مرزها هم حزب لیبرال دموکرات از مرکل درخواست کرده است که برای این منظور به وزارت کشور آلمان فشار وارد کند.

دولت اسپانیا هم دستور داده است کلیه مسافران خارجی که قصد ورود به این کشور را از 15 ماه می دارند، به مدت 2 هفته در قرنطینه به سر ببرند. این اقدام با هدف مقابله با شیوع ویروس کرونا اتخاذ شده است.

قرنطینه اجباری مسافران خارجی طی روزهای 15 تا 24 ماه می (26 اردیبهشت تا 4 خرداد) اجرا خواهد شد یعنی زمانی که وضعیت فوق العاده در این کشور پایان خواهد یافت.

محدودیت‌های قرنطینه‌ای برای حدود 47 میلیون نفر از جمعیت اسپانیا از روز دوشنبه کاهش یافته است. این بخش نخست از طرح 4 مرحله‌ای دولت اسپانیا برای لغو محدودیت‌های قرنطینه‌ای به شمار می‌رود.

ولی با این حال، شهرهای بزرگی مثل مادرید و بارسلونا که به شدت از بحران شیوع ویروس کرونا آسیب دیده‌اند، تدابیر شدید قرنطینه‌ای را حفظ خواهند کرد و رستوران‌ها و کافه‌های این شهرها همچنان بسته خواهد بود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت