آمریکادر مصر ناکام شده است/موج دوم انقلاب مصر ضد غربی است

کد خبر: 172335

خوشبختانه انقلابیون مصری به سرعت از این نقشه شوم آمریکایی‌ها آگاه شدند و دوباره خیمه‌های خود را در میدان التحریر برپا کردند و نشان دادند که بصیرت خوبی برای درک اقدامات دشمن دارند. مردم مصر به دنبال آن هستند که هرچه سریع‌تر و طبق جدول تعیین شده انتخابات برگزار شود، چیزی که آمریکایی‌ها از آن اهتراز می‌کنند. تحلیل آمریکایی‌ها هم این است که با توجه به شور و شعف و فضای حاکم بر منطقه هر انتخاباتی اکنون در منطقه برگزار شود حتما عناصر ضد آمریکایی به قدرت می‌رسند که به نفع آن‌ها نیست.

عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس با تاکید براینکه انقلابیون مصری با هوشیاری شورای انتقالی را در پیشبرد سناریوی آمریکایی ناکام گذاشتند، خاطرنشان ساخت: آمریکا تلاش می‌کند زمان لازم برای مدیریت افکار عمومی منطقه فراهم کنند و مانع شکل گیری قدرت‌های متمایل به انقلاب اسلامی در منطقه شود.

«پرویز سروری» در گفتگو با سرویس سیاسی «فردا» ، با اشاره به موج دوم انقلاب در مصر و خواسته انقلابیون در برکناری دولت انتقالی و برگزاری انتخابات، گفت: سیاست آمریکایی‌ها در قبال انقلاب‌های منطقه این است که با مدیریت گرفتن زمان و سرد کردن جنبش‌های منطقه مدل‌های حکومتی و چهره‌های وابسته به خودشان را به مردم منطقه تحمیل کنند. در مصر بعد از سقوط مبارک نیز به دنبال عملیاتی کردن همین استراتژی بودند.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از این رو آمریکایی‌ها تلاش کردند که با یک مدیریت بسیار پیچیده، شواری انتقالی را نزد مردم موجه جلوه دهند و میدان التحریر را خالی از انقلابیون کنند تا هم با وقت کشی عناصر وابسته به خودشان را در مسیر جنبش‌های مردمی ابقا کنند و هم فرصت لازم را برای خارج شدن از شک و خوفی که از سرعت تحولات منطقه بوجود آمده بود برای خود فراهم سازند.
وی با تاکید براینکه انقلابیون مصری با هوشیاری و به سرعت پی به این توطئه آمریکایی‌ها بردند، افزود: خوشبختانه انقلابیون مصری به سرعت از این نقشه شوم آمریکایی‌ها آگاه شدند و دوباره خیمه‌های خود را در میدان التحریر برپا کردند و نشان دادند که بصیرت خوبی برای درک اقدامات دشمن دارند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینکه شورای انتقالی و نظامی مصر در پیشبرد این سناریوی آمریکایی شکست خورد، اظهار داشت: این دولت عملا به مرحله سرنگونی رسیده است و مردم مصر با تاکید براینکه ترمیم مهره‌ها را نمی‌پذیرند و خواستار برکناری شورای نظامی حاکم بر مصر شدند.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس ادامه داد: مردم مصر به دنبال آن هستند که هرچه سریع‌تر و طبق جدول تعیین شده انتخابات برگزار شود، چیزی که آمریکایی‌ها از آن اهتراز می‌کنند. تحلیل آمریکایی‌ها هم این است که با توجه به شور و شعف و فضای حاکم بر منطقه هر انتخاباتی اکنون در منطقه برگزار شود حتما عناصر ضد آمریکایی به قدرت می‌رسند که به نفع آن‌ها نیست.
این نماینده مجلس با تاکید براینکه روند شکل گیری حکومت جدید در مصر باید به گونه‌ای طراحی شود که خواسته‌های مردم تحقق یابد، تصریح کرد: جمهوری اسلامی از هر کسی که در قدرت قرار گیرد و در مسیر مطالبات مردم حرکت کند حمایت خواهد کرد و هر کس که در جهت مخالف مطالبات مردم باشد طبیعتا در مقابل ملت و دولت ایران هم قرار دارد. این شاخص بسیار روشنی است که ما بتوانیم افراد را با آن محک بزنیم چرا که در حال حاضر شرایط به گونه‌ای نیست که بتوان بصورت قاطع نسبت به افراد ابراز نظر کرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص برخی خبر‌ها مبنی بر احتمال کاندیداتوری البرادعی برای پست ریاست جمهوری مصر نیز گفت: البته ما کارنامه خیلی درخشانی از البرادعی در آژانس سراغ نداریم، گزارش‌های چند پهلو البرادعی امروز این امکان را به آمانو داده است که در این مسیر حرکت کند.
سروری افزود: البته جمهوری اسلامی موضوعات آژانس را به این موضوع گره نمی‌زند، باید منتظر باشیم و ببینیم تحولات در چه مسیری هدایت خواهد شد و چه کسی در مسیر مطالبات مردم قرار می‌گیرد و آن فرد قطعا مورد تایید ملت ما نیز خواهد بود.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت