دوقطبی سازان به دنبال استعفای پزشکیان/ موضع رهبری منطقی و ملی بود
در این شرایط توقع می رود که رییس جمهور هم در ادامه راهبرد رهبری مقابل زیاده خواهی ترامپ بایستد و اجازه ندهد تا قطبی سازان دو طرف دولت او را وارد حاشیه کنند. وقت آن است که به امثال آقای عبدالعلی زاده تذکر داده شود که سیاست خارجی عرصه رویا بافی نیست.

گروه سیاست سایت فردا: پس از سخنان روز جمعه رهبر انقلاب درباره غیر عاقلانه بودن مذاکره با آمریکا برخی طیف ها و شخصیت های سیاسی در جهت شکل دادن به دوقطبی جدید با هدف استعفای پزشکیان حرکت کردند. گروهی با برچسب زدن به دیگر طیف های انقلابی رویه ای غیر ملی را در پیش گرفته و نشانه های دنبال کردن راهبرد موفق نشدن دولت را بروز می دهد. در عین حال اصلاح طلبان رادیکال هم به سرعت فضا را تند کرده و استعفای پزشکیان را مطالبه می کنند تا دوقطبی سازان با نیت های مختلف در استعفای پزشکیان هم نظر شوند.
روز گذشته و پس از سخنان مهم رهبر انقلاب، اصلاح طلبان رادیکال عمدتا در فضای توییتری بدون توجه به منطق سخنان رهبری، با تاکید بر لزوم مذاکره با آمریکا از پزشکیان خواستند اکنون که زمینه مذاکره مهیا نیست از مقام خود استعفا کند. این طیف وظیفه اصلی خود را تند کردن فضای سیاسی کشور و استفاده از دولت به عنوان ابزار اصلاحات ساختاری می داند. این افراد البته در زمان ریاست جمهوری خاتمی و روحانی هم پیشنهاد استعفا به این دو فرد را مطرح می کردند. چنین افرادی با نادیده گرفتن بدعهدی آمریکا، به دنبال وارد کردن کشور به یک بازی بی سرانجام هستند و عنوان کاسبان مذاکره شاید برای آنها واقعی باشد.
دیگر طیف دوقطبی ساز کسانی هستند که انتخابات ۱۵ تیر را تمام شده نمی دانند و متاسفانه بر خلاف راهبرد « موفقیت دولت، موفقیت کشور است» حرکت می کنند و اکنون به جای تبیین سخنان رهبری به دنبال تسویه حساب با دولت و البته دیگر طیف های انقلابی هستند. در حالی که طیف های مختلف انقلابی با شناخت از ترامپ، سخن از مذاکره با آمریکا در این ایام نگفته اند. رویه ای که می تواند موجب افزایش قطبیت فضای سیاسی و بر هم خوردن آرامش کشور شود. این گروه که از مدت ها پیش سخن از عمر کوتاه دولت می گفتند، اکنون هم به استعفای پزشکیان ضریب می دهند و دقیقا در زمین اصلاح طلبان رادیکال بازی می کنند.
در این میان عقلانیت انقلابی حکم می کند که به جای داغ کردن موضوع استعفای رییس جمهور که خلاف مصالح و منافع کشور است، منطق رهبر انقلاب درباره مذاکره نکردن با آمریکا توضیح داده شود. در شرایطی که ترامپ فشار حداکثری علیه ایران را بر خلاف برخی شعارها و توییت ها در عمل ادامه می دهد، به دنبال خارج کردن فلسطینیان از غزه است، دیوان بین المللی کیفری را تحریم می کند، به جنگ متحدانش چون کانادا می رود، واقعا غیر از موضع رهبری می تواند درست و ملی باشد؟ آیا برخی افراد توقع دارند که رهبر انقلاب در مقابل دستور فشار حداکثری ترامپ لبخند بزنند؟ واضح است که شرایط امروز شرایط مذاکره مفید و در جهت رفع تحریم ها نیست بلکه آنچه ترامپ در سر دارد بیشتر شبیه تسلیم ایران است.
در این شرایط توقع می رود که رییس جمهور هم در ادامه راهبرد رهبری مقابل زیاده خواهی ترامپ بایستد و اجازه ندهد تا قطبی سازان دو طرف دولت او را وارد حاشیه کنند. وقت آن است که به امثال آقای عبدالعلی زاده تذکر داده شود که سیاست خارجی عرصه رویا بافی نیست.
دیدگاه تان را بنویسید