نعیم قاسم: لبنان با توافق تحمیلی مخالفت کرد
دبیرکل حزبالله لبنان:اسرائیل جنایات گستردهای علیه مردم غزه مرتکب شدند، اما نتوانستند به هدف خود دست یابند.

دبیرکل حزبالله لبنان:اسرائیل جنایات گستردهای علیه مردم غزه مرتکب شدند، اما نتوانستند به هدف خود دست یابند.
نتانیاهو تلاش داشت زندگی را در غزه نابود کند تا آینده ملت فلسطین و مقاومت را از بین ببرد، اما ناکام ماند.
ملت فلسطین ملتی مقاوم، مؤمن، ایثارگر و دارای حقی تاریخی هستند. محال است که حتی با اتحاد قدرتهای جهانی، رژیم صهیونیستی بتواند این ملت را شکست دهد یا حق، سرزمین و آینده آنها را نابود کند.
در لبنان نیز، پس از یورش اسرائیل در سال ۱۹۸۳، رژیم صهیونیستی تلاش کرد توافقنامهای ناعادلانه را تحمیل کند؛ توافقی که به اسرائیل اجازه میداد آزادانه هر اقدامی انجام دهد.
نعیم قاسم: اسرائیل به دنبال نفوذ استعماری در منطقه است
دبیرکل حزبالله لبنان:ما با یک طرح استعماری از سوی رژیم صهیونیستی مواجه هستیم که از سال ۱۹۴۸ آغاز شده و بیش از ۷۷ سال است که با پشتیبانی گسترده آمریکا و دولتهای غربی ادامه یافته است.
هدف اصلی این طرح، تثبیت رژیم اسرائیل بهعنوان یک نیروی استعماری در قلب خاورمیانه و گسترش آن در راستای ایجاد خاورمیانه جدید است.
رژیم صهیونیستی کوشیده با استفاده از زور و اشغال نظامی، گامبهگام اراضی فلسطین را تصاحب کند.
هدف نهایی اسرائیل، توسعه قلمرو و گسترش نفوذ استعماری در منطقه است. اما در این مسیر، با مقاومتی پایدار و مؤثر روبهرو شده است.
نعیم قاسم: شهید بدرالدین برای فلسطین مقاومت و جانفشانی کرد
دبیرکل حزبالله لبنان:سید مصطفی بدرالدین با پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۹۷۹، او در حالی که تنها ۱۷ سال داشت، از فعالان عرصه جشنهای مردمی این رخداد مهم بود.
اندکی بعد، پس از شهادت مرجع بزرگ شیعه، آیتالله سید محمدباقر صدر، از جمله کسانی بود که در جریان مبارزات با رژیم بعث عراق برای دفاع و انتقام، فعالیت میکرد. در آن هنگام، ۱۹ سال بیش نداشت.
با آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان در سال ۱۹۸۲، از نخستین نیروهایی بود که در نبرد ورودی جنوبی بیروت حضور یافت و در جریان درگیریها زخمی شد؛ در حالی که تنها ۲۱ ساله بود.
از جوانی، در مواضع پیشرو ایستاد و با روحیهای استوار در برابر دشمنان ایستادگی کرد. موضوع فلسطین و مقابله با صهیونیسم، همواره در صدر اولویتهای جهادی و فکری او قرار داشت.
در کویت بازداشت و به مدت ۷ سال زندانی شد، اما چنان شخصیت قوی و تاثیرگذاری داشت که زندانبانان خود را مرعوب ساخت.
در دوران حضورش بهعنوان فرمانده نظامی حزبالله، از سال ۱۹۹۵ به مدت چهار سال، نقش مهمی در ساماندهی نیروها و پیشبرد اهداف مقاومت ایفا کرد.
دیدگاه تان را بنویسید