قیاس مع الفارق به سبک امیر قلعه نوئی/ هر کس که کار بد کرد شما هم نباید تکرارش کنید آقای سرمربی!

کد خبر: 255966

اگر شخص یا گروهی کار نادرستی انجام دهند، دیگران نیز باید آن کار نادرست را تکرار کنند؟ اگر امیر قلعه نوئی و مسئولان باشگاه استقلال می دانند که تعداد بالای همراهان یک شخصیت سیاسی در سفری خارجی، امری نادرست و غیر اخلاقی است، آیا تکرار این موضوع نیز امری غیر اخلاقی محسوب نمی شود؟

قیاس مع الفارق به سبک امیر قلعه نوئی/ هر کس که کار بد کرد شما هم نباید تکرارش کنید آقای سرمربی!
سرویس ورزشی «فردا»-

ماجرای سفر استقلال به عربستان با کاروانی که گفته می شود بالای 80 نفر در آن حضور داشتند، سر و صدای بسیاری در رسانه های ایرانی و عربستانی ایجاد کرد و از یک سو سعودی ها تعداد بالای نفرات کاروان استقلال را عامل ایجاد تاخیر در انجام امور حضور عوامل این تیم در کشور عربستان اعلام کردند و از سوی دیگر مدیران باشگاه استقلال تعداد نفرات حاضر در اردوی استقلال در سفر به عربستان را 70 نفر اعلام کردند. حرف و حدیث های بسیاری که درباره موضوع سفر آبی پوشان به عربستان پیش آمد و به تبع آن واکنش باشگاه استقلال را در بر داشت سبب شد تا عربستانی ها روز گذشته پاسخ قلعه نوئی را اینگونه بدهند: کاروان شلوغ استقلال که بیشتر آنها خارج از بازیکنان و اعضا کادرفنی بود، باعث تاخیر شد چرا که کنترل کردن این تعداد مسافر پرشمار در فرودگاه به دلیل مسایل امنیتی زمان‌بَر است و نمی توان خیلی سریع کار آنها را انجام داد،‌در واقع شلوغی کاروان استقلال عامل معطلی در فرودگاه بود نه کارشکنی مسئولان باشگاه الهلال یا مسئولان فرودگاه ریاض.

تصویری از افراد مازاد کاروان استقلال در سفر به عربستان

در این بین اما سرمربی استقلال، روز گذشته و در نشست خبری پیش از بازی تیمش برابر الهلال از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا پاسخی جالب و به نوئی همراه با قیاس مع الفارغ درباره تعداد نفرات حاضر در اردوی استقلال برای بازی رفت با الهلال خطاب به خبرنگاران ارائه کرد و گفت: اول بروید رسیدگی کنید وقتی آدم‌های سیاسی وقتی به سفر می‌روند چند آدم با خود می‌برند. تلویزیون ارزشی شما این مسایل را نمی‌گوید. چطور 20:30 نگفت هواپیمای 320 میلیونی را 120 میلیون کرایه کردیم و نگفتند 200 میلیون به سود استقلال کار کردیم؟ چرا مدیران ارزشی شما اینها را نمی‌گویند؟ اتفاقا باید 800 نفر را به این سفر معنوی و ارزشی می‌بردیم. قلعه نوئی در این باره ادامه داد: نمی‌دانم شما مشرف شده‌اید یا خیر ولی اینکه 40 نفر به زیارت خانه خدا برود ایرادی دارد؟ این سفر شخصی نبوده است و هواپیما هم چارتر بوده و بحث بلیت نبوده است و امیدوارم بقیه مدیران مملکت هم مورد توجه شما قرار گرفته شوند. البته قیاسی که امیر قلعه نوئی نسبت به تعداد افراد حاضر در اردوی استقلال به عربستان داشت تا حدی تعجب آور است. قلعه نوئی به سفر آدم های سیاسی با تعداد همراهان بالا اشاره کرد. این در شرایطی است که یک سفر سیاسی با یک سفر ورزشی تفاوت های بسیاری با هم دارند و آنچه برای سفر خارجی یک تیم در تمام دنیا معمول است، حضور بازیکنان، کادر فنی و چند نفر همراه آنان در اردو است. اینکه استقلالی ها این 80 نفر را از کجا جمع کرده اند نیز برای خود جای سوال دارد. اما در سفر خارجی یک سیاستمدار در تمام دنیا، عرف است که خانواده آن شخص نیز می توانند وی را همراهی کنند. از سوی دیگر می توان این حق را به سرمربی استقلال داد که برخی از سیاسیون در سفرهای خارجی خود، همراهانی دارند که در این سفرها هیچ خاصیت دیپلماتیکی ندارند و فقط برای گشت و گذار در یک کشور خارجی همراه شخصیت سیاسی شده اند. اما سوال اینجاست که اگر شخص یا گروهی کار نادرستی انجام دهند، دیگران نیز باید آن کار نادرست را تکرار کنند؟ اگر امیر قلعه نوئی و مسئولان باشگاه استقلال می دانند که تعداد بالای همراهان یک شخصیت سیاسی در سفری خارجی، امری نادرست و غیر اخلاقی است، آیا تکرار این موضوع نیز امری غیر اخلاقی محسوب نمی شود؟ البته به نظر می رسد حضور فرزند آقای سرمربی، مسئول آگهی های روزنامه آقای مدیر، مسئول کمپ باشگاه و افراد دیگری که در صورت لزوم می توان به آنها اشاره کرد، موجب شده تا حساسیت و موضع گیری مسئولان باشگاه استقلال نسبت به اعتراض های مطرح شده همگانی باشد. به هر حال سه شنبه شب استقلال برابر الهلال عربستان حاضر خواهد شد و با شکست این تیم عربستانی می تواند نام خود را به عنوان اولین تیم صعود کننده به مرحله بعدی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا ثبت کند. اما آنچه می تواند در مسائل به وجود آمده از سفر استقلال به عربستان برای مسئولان تیم آبی پوش درس عبرت باشد، همین تجربیاتی است که از این سفر آموخته و دریافته اند که سفر کردن افراد سیاسی با تعداد همراهان بالا امری نادرست است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت