تعمیر کاتالیزور چیست؟ و چرا به تعمیر کاتالیزور احتیاج پیدا می‌کنیم؟

کد خبر: 1233783

تعمیر کاتالیزور چیست؟ و چرا به تعمیر کاتالیزور احتیاج پیدا می‌کنیم؟ مبحثی است بسیار تخصصی و پیچیده که تعمیر کاران متخصص باید به‌صورت دقیق علائیم و روش‌های تعمیر کاتالیزور را بلد باشند ولی ما در این مقاله به صورت مختصر درباره دلایل خرابی کاتالیزورها، نحوه نگهداری از کاتالیزورها و نحوه عملکرد آن‌ها اطلاعاتی در اختیارتان قرار می‌دهیم تا در مواقع مورد نیاز از آن استفاده کنید.پس در ادامه با ما همراه باشید تا پاسخ تعمیر کاتالیزور چیست؟ را به‌طور کامل در اختیارتان قرار دهیم.

تعمیر کاتالیزور چیست؟ و چرا به تعمیر کاتالیزور احتیاج پیدا می‌کنیم؟

 

 

تعمیر کاتالیست چیست؟ و نحوه عملکرد آن؟

در این بخش می‌خواهیم درباره تعمیر کاتالیزور چیست؟ و نحوه عملکرد آن؟ صحبت کنیم البته در ابتدا برای درک بهتر این موضوع که چه قدر سلامت کاتالیزور در خودرو اهمیت دارد به توضیح درباره نحوه عملکرد این قطعه ارزشمند در خودرو خواهیم پرداخت.

نحوه عملکرد کاتالیزور:

کاتالیزورها بسیار ساده تر از آنچه به نظر می رسند عمل می کنند. آن‌ها ماده‌ی شیمیایی هستند که یک واکنش شیمیایی را تسریع می کند، بدون اینکه خودش در طول واکنش تغییر کند.

نقش کاتالیزور کمی شبیه به مربی است که کنار زمین می ایستد و و دوندگان را تشوق میکند تا سریع تر بدوند. مربی نمی دود، او فقط سرجای خود می‌‌ایستد و با تکان دادن دست هایش باعث می شود دوندگان با سرعت بیشتری بدوند.

در یک مبدل کاتالیزوری، نقش کاتالیزور تسریع فرآیند حذف آلاینده هاست. معمولا از ترکیبات پلاتین یا فلزات شبه پلاتین مثل پالادیوم و رادیوم به عنوان کاتالیزور استفاده میشود.

تعمیر کاتالیزور چیست؟ و علائمی که نشان می‌دهد شما به آن نیاز دارید

14

تعمیر کاتالیزور چیست و علائمی که نشان می‌دهد شما به آن نیاز دارید

روشن‌شدن چراغ چک موتور

اگر سیستم رایانه اتومبیل هر گونه خطایی را در موتور پیدا کند، چراغ چک موتور را روشن می‌کند تا مشکل را به راننده اطلاع دهد که این دلایل که باعث روشن شدن چراغ چک می‌شود زیاد و تعمیر کار باید تشخیص دهد مشکل از کاتالیزور است یا خیر.

 

2. افت‌کردن شتاب ماشین

 

یکی دیگر از علائم خرابی کاتالیزور این است که ، اتومبیل ممکن است دچار تکان‌ها و لرزش ناگهانی شود و به آن اندازه که باید، کشش نداشته ندارد. دلیل آن هم این است که توان مبدل کاهش یافته است و به‌دلیل تخریب‌شدن و داغ‌شدن سلول‌ها و نیز مسدودشدن راه عبور گازهای اگزوز، موتور نمی‌تواند به‌خوبی تنفس کند در نتیجه ماشین قدرت کافی ندارد. البته بعضی از افراد به اشتباه فکر می‌کنند کاتالیزور باعث خودرو می‌شود و بدون مشروت با متخصص اقدام به حذف این قطعه با ارزش می‌کنند که بعد از مدتی خودرو دجار افت شدیدی می‌شود.

 

.

3. شنیدن صداهای غیرطبیعی از زیر ماشین

 

ااین اشکال باعث شده در دور موتور بالا یا هنگام استارت زدن صدای ضربه شنیده شود، هرگاه این صدا را شنیدید به سلامت کاتالیزور خودروی خود شک کنید چرا که این صدا زمانی به وجود می‌آید که سلول‌های سرامیکی تجزیه می‌شوند و ذرات آنها تحت‌تأثیر جریان گاز و نیروهای گریز از مرکز به دیواره کاتالیزور برخورد می‌کنند و این صدا آن‌قدری بلند هست که آن را بشنوید.

 

4. اشکال در خروج گازهایی که از صداخفه‌کن اگزوز می‌آیند

 

اگر کف دستتان را در مقابل لوله اگزوز ماشینی که کاتالیزور آن سالم است قرار دهید، حس خواهید کرد که جریان گاز خروجی حالت لرزشی یا نوسانی دارد. دلیلش این است که دریچه‌های خروجی به نوبت کار می‌کنند. اگر حس کردید که جریان خروجی این گازها ضعیف است یا حالت موجی  را ندارد، سلول‌های کاتالیزور خودروی شما ممکن است از بین رفته‌ باشد.

 

بهتر است بدانید هریک از علائم بالا به راحتی توسط راننده خودور قابل درک است پس بهتر است قبل از بیشتر شدن خسارت نزد متخصص رفته و ایراد را بر طرف نمائید.

 

تعمیر کاتالیزور چیست؟ و در داخل مبدل کاتالیزوری چه اتفاثی می‌افتد؟ بهتر است بدانید که داخل کاتالیزرها، گازها از درون ساختار کندویی متراکم که ازجنس سرامیک با روکش کاتالیزور عبور می کنند، ساختار کندویی مبدل باعث می شود تا مولکوهای گاز در هر لحظه با سطح بزرگتری از کاتالیزور تماس داشته باشند، بنابراین واکنش شیمیایی به شکل سریع تر و موثرتری رخ خواهد داد.

نحوه عملکرد کاتالیزور:

 

کاتالیزورها در خودروها به منظور کاهش انتشار گازهای سمی موتورهای درون‌سوز استفاده می‌شود، چرا که این نوع از موتور خودروها،‌ اکسیژن کافی برای اکسید کردن کربن به دی‌اکسید کربن و آب را ندارد، پس تبدیل به محصولات جانبی می‌شوند که شامل اکسیدهای نیتروژن، مونو اکسید کربن و هیدروکربن‌ها هستند این گازها  سمی بوده و اعث آلودگی می‌شود.

 

مبدل‌های کاتالیستی که در اگزوز خودروها به منظور فراهم کردن محلی برای اکسایش و کاهش محصولات جانبی سمی حاصل از احتراق سوخت به کار برده

 

می‌شوند، این گازهای سمی را به فرآورده‌هایی کم‌خطر مانند دی‌اکسید کربن، بخار آب و گاز نیتروژن تبدیل می‌کنند.

 

بایدها و نبایدهای تعمیر کاتالیزور  که بهتر است بدانید

نحوه عملکرد کاتالیزور:

 

کاتالیزورها در خودروها به منظور کاهش انتشار گازهای سمی موتورهای درون‌سوز استفاده می‌شود، چرا که این نوع از موتور خودروها،‌ اکسیژن کافی برای اکسید کردن کربن به دی‌اکسید کربن و آب را ندارد، پس تبدیل به محصولات جانبی می‌شوند که شامل اکسیدهای نیتروژن، مونو اکسید کربن و هیدروکربن‌ها هستند این گازها  سمی بوده و اعث آلودگی می‌شود.

 

مبدل‌های کاتالیستی که در اگزوز خودروها به منظور فراهم کردن محلی برای اکسایش و کاهش محصولات جانبی سمی حاصل از احتراق سوخت به کار برده

 

می‌شوند، این گازهای سمی را به فرآورده‌هایی کم‌خطر مانند دی‌اکسید کربن، بخار آب و گاز نیتروژن تبدیل می‌کنند.

 

بایدها و نبایدهای تعمیر کاتالیزور  که بهتر است بدانید.

 

در مبدل های کاتالیزوری از یکی از دو نوع کاتالیزور زیر استفاده می شود:

 

یکی از کاتالیزورها با استفاده از  فرآیند شیمیایی که کاهش نام دارد (حذف اکسیژن) با آلودگی اکسید نیتروژن مقابله می کند. این واکنش شیمیایی به این صورت عمل می‌کند که باعث تجزیه اکسیدهای نیتروژن به گازهای ازت و اکسیژن می شود (این گازها که بی ضرر هستند، زیرا به طور معمول در هوای اطراف ما وجود دارند).

کاتالیزور بعدی  از طریق یک فرآیند شیمیایی معکوس که اکسایش نام دارد (افزودن اکسیژن) مونوکسیدکربن را به دی اکسید کربن تبدیل می کند. سپس در طی یک واکنش اکسایش دیگر هیدروکربن های نسوخته در گازهای خروجی به دی اکسید کربن و آب تبدیل می شوند.

در واقع  در مبدل های کاتالیزوری  واکنش‌های شیمیایی مختلف به طور همزمان اتفاق می افتد. به همین دلیل است که به آنها مبدل های کاتالیزوری سه گانه گفته می شود.

 

در بعضی از این دستگاه‌ها که  ضعیف تر هستند تنها دو واکنش اول (اکسایش) انجام میشود، بنابراین به آنها مبدل های کاتالیزوری دوگانه گفته می شود. بعد از اینکه کاتالیزور وظیفه خود را انجام داد، گازهای خروجی از اگزوز عمدتاً نیتروژن، اکسیژن، کربن دی اکسید و آب ( به شکل بخار) خواهند بود.

درباره تو ضیح Downsides در کاتالیزور خودرو باید گفت که به معنی پایین آمدن کارایی مبدل که است که سبب آزاد شدن گازهای سمی به محیط زیست خواهد شد و از طرفی باعث تاثیر منفی در عملکرد موتور نیز می شود.

 

آزمایشاتی که بر روی کاتالیزورها انجام شده نشان‌دهنده این است که یک مبدل قدیمی، به سبک یک مدل با مهره های سرامیکی، می تواند منجر به کاهش عملکرد تنها سه درصدی می‌شود و یک مبدل مدرن ، به سبک لانه زنبوری عملکرد مخرب را تا یک درصد کاهش می دهد.

 

یک مبدل دارای طول عمر بسیار بالایی است، اما برای همیشه دوام نخواهد داشت و به سرویس دهی مداوم نیاز دارد. باید نسبت به گرفتگی مسیر هوشیار بود، در غیر این صورت بی اثر خواهد شد.

اطلاعات تکمیلی درباره تعمیر کاتالیزور و تاثیر آن بر آلودگی هوا:

 اطلاعات تکمیلی درباره تعمیر کاتالیزور و تاثیر آن بر آلودگی هوا:

 

همانطور که در مقالات گذشته نیز گفته شد تعمیر کاتالیزور اصلا کار ساده‌ای نیست و نیاز به تجزبه و تخصص بالایی دارد چرا که با حذف بی‌جای این قطعه ارزشمند یا تعمیر غیر اصولی کاتالیزور آلودگی که توسط خودروها تولید می‌شود دو برابر شده پس طبیعی است که باعث آلودگی هوا و صدمه به محیط زیست نیز خواد شد

 

پس از آنجایی‌که تعمیر کاتالیزور و تاثیر آن بر آلوگی هوا بسیار زیاد است،حتما باید علائم خرابی کاتالیزور که توسط راننده خودرو به راحتی قابل درک است را بشناسید و با دیدن این علائم در اولین فرصت به تعمیرکار متخصص مراجعه تا مشکل را بر طرف نمایند.

 

علائم خرابی کاتالیزور مانند:.

 

به این نکته توجه داشته باشید که مبدل مسدود شده بیشتر عملکرد را تحت تأثیر قرار می دهد، از طرفی کاتالیزور قدیمی نسبت به کاتالیزور جدید واکنش کمتری با ترکیبات خطرناک خواهد داشت، در نتیجه کارایی پایین می آید.

 

و همچنین به دلیل دمای بالایی که مبدل کاتالیزوری در آن کار می کند، در اثر تغییر ناگهانی دما آسیب جدی خواهد دید. به عنوان مثال، غوطه ور شدن ناگهانی در آب مانند عبور خودرو از  روی گودال بسیار عمیق پر از آب سبب می شود دمای مبدل خیلی سریع کاهش یابد در نتیجه ساختار لانه زنبوری داخلی شکسته می شود.

نحوه نصب و تعمیر کاتالیزور

دز این بخش می‌خواهیم درباره نحوه نصب کاتالیزورها، تعمیر کاتالیزور و تاثیر آن بر آلوگی هوا صحبت کنیم. در ابتدا باید بدانید که نحوه قرارگیری کاتالیزورها در خودروها به صورنی است که به راحتی با چشم قابل دیدن نیست و برای تشخیص درست ایرادات این قطعه و تعمیر آن به دستگاهای خاصی نیاز است.

 

نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشد این است که کاتالیزور اگزوز برای تکمیل فرآیند شیمیایی خود، نیاز به گرمای بسیار زیادی در حدود 800-900 درجه سانتی‌گراد دارد؛ و به همین دلیل است که، این قطعه باید روی بخشی از اگزوز قرار گیرد که بیشترین حد گرما را تولید می‌کند. از طرفی هم، یکی دیگر از ویژگی‌های مهم کاتالیزور، کمک به جذب گرما و در نتیجه کاهش دمای موتور خودرومی‌باشد.

. به دلایلی که گفته شد، محل نصب کاتالیزور در قسمت انتهایی اگزوز سمت ماشین است که از طرفی هم، کنار خروجی منیفولد دود قرار گرفته تا با توجه به شرایط ذکر شده و نیاز به دمای بسیار بالا، بهترین عملکرد را از خود داشته باشد.

 

15

تمام آنچه باید درباره تعمیرکاتالیزور بدانید و اهمیت آن در خورو

در این بخش سعی داریم اطلاعات تکمیلی درباره تعمیر کاتالیزور را به شما ارائه دهیم یا در واقع تمام آنچه باید درباره تعمیر کاتالیزور بدانید و اهمیت آن در خودرو،تعمیر کاتالیزور به خاطر نحوه قرار گیری این قطعه در خودرو و حساسیت بالای آن اصلا کار ساده ای نیست و نیاز به تجربه و تخصص بالایی دارد.

برای‌اینکه بهتر پی به اهمیت تعمیر کاتالیزور ببرید اطلاعاتی درباره اجزای تشکیل‌دهنده و نحوه قرار گیری آن در اختیارتان قرار می‌دهیم.

اجزای تشکیل‌دهنده کاتالیزورها:

ماده کاتالیزگر این قسمت از فلزاتی گران قیمتی مانند پالادیوم، رادیوم، پلاتین، طلا، کادمیوم یا ترکیبی از آن‌ها تشکیل شده، البته استفاده از این فلزات ارزشمند باعث افزایش قیمت کاتالیزور نیز می شود که همین امر باعث شده بیشتر رانندگان هنگام خرابی کاتالیزور به جای تعویض، تعمیر کاتالیزور را انتخاب کنند.

هسته کاتالیزور: این قسمت از جنس سرامیک مونولیت است که اکثر اوقات ساختار آن لانه زنبوری است و در مرکز کاتالیست قرار می گیرد.

لایه اکسیدی این لایه از اکسید آلومینیوم، سیلیکا، آلومینا یا دی اکسید تیتانیوم ساخته شده است. وظیفه آن محافظمحل نصب کاتالیزورها کجاست؟

به این موضوع اشاره کردیم که به خاطر نحوه قرارگیری کاتالیزورها تعمیر این قطعه نیز سخت‌تر می‌شود. حال به این موضوع می‌پردازیم که نحوه قرارگیری کاتالیزورها چگونه است و چرا؟ کاتالیزور اگزوز برای عملکرد خود، نیاز به گرمای بسیار زیادی در حدود ۸۰۰-۹۰۰ درجه سانتی‌گراد دارد بنابراین  روی بخشی از اگزوز قرار می گیرد که بیشترین گرما را تولید می‌ کند. از طرف دیگر کاتالیزور به جذب گرما و در نتیجه کاهش دمای موتور خودرو نیزکمک می کند.

 

به همین دلیل است  که کاتالیزورها در قسمت انتهایی اگزوز نصب می شود که کنار خروجی منیفولد دود قرار گرفته و با وجود دمای بسیار بالا در این قسمت به بهترین نحو عمل می کند.ت و نگهداری از ماده کاتالیزگر است.

.

ذلایل به وجود آمدن خطای کاتالیزور و نحوه رفع خطای کاتالیزور

بهتر است بدانید که کاتالیزورها، قطعات بسیار حساسی هستند و به تغییرات دما و ترکیبات گازهای خروجی بسیار حساس می‌باشند، به‌طور مثال خراب شدن واشر سر سیلندر، منجر به ورود آب و روغن به محفظه احتراق می شود و در نتیجه گازهای خروجی ایجاد شده در نتیجه به کاتالیزور آسیب خواهند رساند.

 اگر سیستم جرقه زنی ماشین نیز ایراد پیدا کند، باعث ناقص سوختن مخلوط سوخت خواهد شد و این مورد نیز باعث می‌شوتا به  مبدل کاتالیست آسیب برسد.

 گرم شدن بیش از حد موتور و بالا رفتن دمای آن، از دیگر مواردی هستند که می تواند باعث ایجاد خرابی در  کاتالیزورها شود.

استفاده از مکمل های شستشوی انژکتور و اکتان بوسترها هم می‌تواند به کاتالیزورها آسیب رساند.

 ضربه شدید و صدمات فیزیکی نیز از علل بروز خرابی در کاتالیزورها می باشد.

نحوه رفع خطای کاتالیزور در کاتالیست وان

 

دلایلی که باعث روشن شدن چراغ چک خودرو خواهد شد متنوع است که توسط تعمیرکار متخصص باید تشخیص داده شود اما یکی از دلایلی که باعث روشن شدن چراغ چک می‌شود خرابی کاتالیزور خودرو می‌باشد و در خیلی موارد نیز دیده شده به خاطر حرفه‌ای نبودن تعمیر کار بعد از نصب کاتالیزور خودرو پیغام خطا می‌دهد خبر خوب اینجاست که گروه تخصصی کاتالیست وان به رفع اینگونه خطاها خواهد پرداخت و به طور قطع آن را بر طرف خواهد کرد. بهترین خدمات را با ارزان‌ترین قیمت می‌توانید از گروه تخصصی کاتالیست وان دریافت نمائید.

قیمت کاتالیزورها تقریبا بالاست و آن هم به علت استفاده از مواد گران‌بها برای تولید آن است،این قطعه ارزشمند شامل پوسته ای است که از فولاد ضد زنگ ،عایق حرارتی و محفظه ساخته شده که داخل آن فلزاتی گرانبها نظیر رودیم ، پالادیوم و پلاتین قرار داده شده است.

 

همانطور که گفته شد این قطعه در مسیر اگزوز قرار گرفته و وظیفه کنترل آلایندگی های خودروها را برعهده دارد.

 

در بسیاری از کشورهای جهان از جمله کشور عزیزمان ایران استفاده از کاتالیزورها در خودرو اجباری می‌باشد و به همین دلیل است که اکثر خودروسازان بزرگ دنیا از این قطعه در سیستم اگزوز محصولات خود استفاده می کنند.

 

خرید کاتالیزور ارزان و ترکیه،آلمان مقصد کاتالیست‌ بازیافتی ایران!

 

به تازگی یه پروزه اجرا شده مبنی بر بازیابی فلزات گران بهای کاتالیزورها مستعمل توسط یکی از خودروسازان بزرگ کشور با همکاری مرکز جهاد دانشگاهی که بر این اساس بیش از ۹۵ درصد از فلزات گران بهای این قطعه مستعمل در مقیاس آزمایشگاهی بازیابی می‌شود.

 

 کاتالیزورها را می‌توان یک تکه جواهر نصب شده در خودرو دانست، چرا که مجهز به انواع فلزات گرانبها بوده و بازار داغی برای قاچاقچیان و سودجویان شده است.

 

اهمیت و قیمت ضایعات خاک کاتالیزور

 

بهتر است بدانید که؛ خاک کاتالیزور ضایعاتی می‌باشند که ناشی از فرسودگی و یا تخریب مبدل­های کاتالیستی تولید می‌شود. همان­طور که گفته شد در ساخت این مبدل­ها، از فلزات باارزشی استفاده می‌شود. به همین‌خاطر آن‌ها، حتی پس از پایان عمرشان نیز، با اهمیت و کاربردی هستند. افرادی که متخصص هستند با خرید و جمع‌­آوریکاتالزورهای فرسوده، اقدام به بازیافت و استخراج ضایعات خاک کاتالیزور می­کنندو از این راه درآمدزایی می‌کنند و این مهمترین دلیل اهمیت خاک کاتالیزورها می‌باشد.  در صنایع نیز جهت بالا بردن کیفیت اکتان موجود در بنزین و تولید هیدروژن از خاک کاتالیزورها استفاده می‌کنند.

خرید کاتالیزور ارزان و دست دوم ؟

ضایعات خاک کاتالیزور، از عناصر با اهمیت و مختلفی تشکیل شده است به همین‌خاطر، قیمت ضایعات آن، به قیمت روز عناصر تشکیل­ دهندۀ آن وابسته می‌شود.

 

از طرفی هم، مواد و عناصرتشکیل‌دهنده این مبدل­ها، به عوامل مختلفی مانند اینکه ایرانی یا خارجی می‌باشد و یا به مدل خودروها بستگی دارد؛نکته کاتالیزور خودروهای خارجی باکیفی­ت‌تر هستند اما گران‌تر هم می‌شوند.

خرید کاتالیزور ارزان اما اورجینال از کاتالیست وان..

گروه تخصصی کاتالیست وان که سال‌ها است در زمینه فروش و تعمیر کاتالیزور فعالیت می‌کند و دارای سابقه درخشانی نیز می‌باشد اعتماد مشتریان این مجموعه بزرگ که از تعداد زیادی متخصص تشکیل شده بزرگ‌ترین سرمایه ما می‌باشد شما با خرید کاتالیزور مطمئن باشید به دلیل اورجینال بودن کاتالیزور تا مدت‌ها خودوری شما به تعمیر کاتالیزور نیاز پیدا نخواهد کرد و اگر تعمیر کاتالیزور خودروی خود را نیز به ما بسپارید بهترین خدمات را با ارزان‌ترین قیمت دریافت می‌نمائید.

تعمیر کاتالیست اگزوز با بهترین خدمات و قعطات ممکن و گارانتی معتبر را در سایت میتوانید تجربه کنید. اگزوز همواره جزو یکی از مهم ترین بخش های خودرو به شمار رفته و برای چلوگیری از ایجاد خرابی حاصل از گازهای سمی ماشین نیاز به یک کاتالیست دارد.

ارائه بهترین خدمات در زمینه تعمیر کاتالیست را در مجموعه کاتالیست وان اگزوز چیست؟

ﺍِﮔﺰﻭﺯ ﻗﻄﻌﻪ‌ﺍﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺭﻭ ﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﻭﺳﺎﯾﻞ ﻧﻘﻠﯿﻪ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﻭﺩ ﺣﺎﺻﻞ ﺍﺯ ﻭﺍﮐﻨﺶ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺳﯿﻠﻨﺪﺭ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺭﻭ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ. ﺍﯾﻦ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﺍﮔﺮﭼﻪ ﺑﯿﺎﻧﮕﺮ ﻋﻤﺪﻩ ﮐﺎﺭ ﺍﮔﺰﻭﺯ ﻣﯽ‌ﺑﺎﺷﺪ ﺍﻣﺎ ﺍﻣﺮﻭﺯﻩ ﻭﯾﮋﮔﯽ‌ﻫﺎﯼ ﺍﮔﺰﻭ ﮔﺴﺘﺮﺵ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﻭ ﻭﻇﺎﯾﻒ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻧﯿﺰ ﺑﺮ ﻋﻬﺪﻩ ﺩﺍﺭﺩ.

تعمیر کاتالیزور چانگان

وظیفه کاتالیزور چانگان، این است که ذرات و مواد مسمومی و سمی را که از موتور خارج می‌­شود، جمع آوری و تبدیل به گازهای بی‌خطر یا کم‌خطرتری نمایند. در این مقاله که توسط گروه تخصصی کاتالیست وان گردآوری شده است درباره کاتالیزور چانگان،نحوه عملکرد آن، آسیب­هایی که می‌تواند به کاتالیزور چانگان وارد شود و... صحیت نمائیم.

 

بهتر است بدانید که کاتالیست‌ها ، یا واکنش‌گرهای شیمیایی به محفظه‌ای گفته می‌شود که حجم مشخصی دارند، و بر سر خروجی موتورهای بنزینی قرار می‌گیرد، از این قطعات ارزشمند جهت جلوگیری از آلودگی هوا استفاده خواهد شد.

 

کاتالیزورها قطعات بسیار حساسی هستند و ممکن دچار مشکلاتی شوند که برای حل مشکل وتعمیر کاتالیزور باید حتما به تعمیرکار متخصص مراجعه نمائید چرا که تشخیص و تعمیر مشکلات کاتالیزور اصلا کار ساده‌ای نیست طور مثال اگر مشکل  گرفتگی و رسوب در این قطعه وجود داشته باشد، می­توان تنها با شستشوی کاتالیزور مشکل ان را برطرف کرد.

 

اما اگر آسیب جدی‌تری به کاتالیزور وارد شده باشد و با تعمیر نتوان آن را بر طرف کرد باید اقدام به تعویض کاتالیزور چانگان نمایید. البته توجه داشته باشید که با تعمیر کاتالیزور چانگان، بیشتر مشکلات مربوط به اگزوز، کاتالیزور و تنفس خودروی شما بر طرف خواهد شد.

 

در بین رانندگان خودروها گزینه تعمیر کاتالیزور به دلیل پایین آوردن هزینه­‌ها، در بین مردم محبوب­تر می‌باشد..

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت