قول وزیر نیرو: قطعی برق بیش از ۲ ساعت ممنوع شد

کد خبر: 1357360

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران:این قول را از وزیر نیرو گرفتیم که دیگر الگوی یکسانی برای خاموشی رعایت شود و مقرر شد تا برق‌های منطقه‌ای بیش از ۲ ساعت مجاز به قطع برق مشترکین نباشند و قطعی‌ها بین ساعت ۹ صبح تا ۱۹ انجام گیرد.

قول وزیر نیرو: قطعی برق بیش از ۲ ساعت ممنوع شد

 رئیس مجمع نمایندگان استان تهران:این قول را از وزیر نیرو گرفتیم که دیگر الگوی یکسانی برای خاموشی رعایت شود و مقرر شد تا برق‌های منطقه‌ای بیش از ۲ ساعت مجاز به قطع برق مشترکین نباشند و قطعی‌ها بین ساعت ۹ صبح تا ۱۹ انجام گیرد.

زمانی که برق قطع می شود همه مردم دچار معضلات مختلف می‌شوند. قرار بر این شد که در هفته آینده موضوع خاموشی‌ها در جلسه غیرعلنی مجلس نیز مورد بررسی قرار گیرد.

رییس مجمع نمایندگان استان تهران گفت: این قول را از وزیر نیرو گرفتیم که دیگر الگوی یکسانی را برای خاموشی رعایت شود و مقرر شد تا برق‌های منطقه‌ای بیش از دو ساعت مجاز به قطع برق مشترکین نباشند و قطعی‌ها بین ساعت ۹ صبح تا ۱۹ انجام گیرد.

به گزارش تسنیم، علی یزدی‌خواه رییس مجمع نمایندگان استان تهران ضمن توضیح جلسه دیروز، با وزیر نیرو و برخی دیگر از مسئولین این وزارتخانه گفت: امروز 4 ساعت جلسه با وزیر نیرو داشتیم که در این جلسه عملکرد وزارت نیرو در تامین برق پایدار برای منازل، صنوف، صنایع و کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در این جلسه ضمن مقایسه تطبیقی وضعیت تامین برق در این ایام با سال گذشته که قطعی برق بسیار کمتر بود، بحث شد. مسئولین وزارت نیرو بخشی از مشکلات را متوجه اورهال کردن نیروگاه‌هایی می دانستند که هنوز در مدار تولید قرار نگرفته‌اند که باید تا قبل از آغاز پیک گرما در خرداد ماه این تعمیرات به اتمام برسد.

یزدی‌خواه با اشاره به کمبود آب در سال جاری گفت: با توجه به کمبود نذورات آسمانی، ذخیره آب در نیروگاه‌های برق آبی هم محدود شده و این موضوع هم خود عاملی شده که در عین کمبود آب شرب برای مردم در شهرهای مختلف با مشکل کاهش تولید برق در نیروگاه‌های کشور نیز مواجه شویم.

وی ضمن اشاره به بی عدالتی در خاموشی مناطق مختلف کشور خاطرنشان کرد: یکی از اعتراضات ما در جلسه امروز نحوه خاموشی در استان‌های مختلف کشور است.  ما خودمان از نزدیک شاهد بی‌عدالتی در خاموشی‌های استان تهران بوده‌ایم. این قول را از وزیر نیرو گرفتیم که دیگر الگوی یکسانی را برای خاموشی رعایت شود و مقرر شد تا برق‌های منطقه‌ای بیش از دو ساعت مجاز به قطع برق مشترکین نباشند و قطعی‌ها بین ساعت 9 صبح تا 19 انجام گیرد.

رییس مجمع نمایندگان استان تهران در ادامه گفت: زمانی که برق قطع می شود همه مردم دچار معضلات مختلف می‌شوند. قرار بر این شد که در هفته آینده موضوع خاموشی‌ها در جلسه غیرعلنی مجلس نیز مورد بررسی قرار گیرد.

وی با اشاره به اصلاح الگوی مصرف در بین مردم، تاکید کرد: البته در کنار تمام موضوعاتی که متوجه وزارت نیرو می‌دانیم باید به موضوع مدیریت مصرف توسط مردم هم توجه داشت. سه درصد مصرف کنندگان در تهران به دلیل بدمصرفی، 40 درصد هزینه برق را پرداخت می‌کنند. به همین منظور وزارت نیرو اعلام کرده که سامانه‌های پیامکی خود را فعال تر کرده تا برای مدیران ساختمان‌ها و افراد پیامک هشدار پرمصرفی انرژی صادر کند.

یزدی‌خواه در پایان ضمن اشاره به میزان ناترازی برق در کشور گفت: ناترازی برق در کشور 20 هزار مگاوات است که با اعمال خاموشی‌ها تنها 5 هزار مگاوات عقب هستیم. مدیریت مصرف می تواند تمام مشکل ناترازی در کشور را حل کند. اگر مدیریت مصرف صورت نگیرد هر چقدر هم نیروگاه ایجاد کنید باز هم حریف مصرف نمی‌شوید.

علی‌آبادی: دولت ۶۰ همت بدهی‌ پیمانکاران برق را تأمین می‌کند

وزیر نیرو از تخصیص ۶۰ همت اعتبار برای پرداخت بدهی‌ به پیمانکاران و تولیدکنندگان برق خبر داد و گفت: اختلاف بالای قیمت‌های تکلیفی و تمام شده برق دلیل این بدهی‌هاست.

عباس علی آبادی وزیر نیرو در گفتگو با خبرنگار مهر با طرح این موضوع که در برنامه هفتم اصلاح اقتصاد برق مورد تاکید قرار گرفته، عنوان کرد: برنامه ما در وزارت تحقق برنامه هفتم توسعه و تکالیف گسترده‌ای در این برنامه بر عهده وزارت نیرو گذاشته شده است.

وی با طرح این موضوع که اصلاح اقتصاد برق مطابق مدل طراحی شده در برنامه هفتم دنبال می‌شود، ادامه داد: شخص من و یا سایر کارشناسان ممکن است مدل‌های دیگری را برای این اصلاح در نظر داشته باشیم اما به دستور و تکالیف برنامه هفتم توسعه عمل می‌کنیم.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه متعهد به تأمین برق مطابق الگوی مصرف هست، یادآور شد: اگر ۷۰ درصد مردم و مشترکین ما برق را مطابق یک الگو مصرف می‌کنند ما موظف به تأمین همین الگو هستیم و برای مشترکینی که بیش از الگو مصرف برق دارند، طبق قانون تکلیفی نداریم و باید مازاد مصرف خود را از بازار آزاد با قیمت‌های بیشتری خریداری کنند.

علی آبادی ایجاد بازار عرضه برق به شکل غیردولتی را زمینه ایجاد بستر برای سرمایه‌گذاری دانست و افزود: این موضوع یکی از تکالیف برنامه هفتم توسعه است و در هر بخش از تکالیف قانونی وزارت نیرو در برنامه هفتم توسعه برنامه‌ریزی‌های دقیقی در دست انجام و اجرا است.

وی در پاسخ به این پرسش که وزارت نیرو همواره بدهکارترین وزارتخانه دولت‌ها بوده، اظهار کرد: فروش حامل‌های انرژی اختلاف بسیار نسبت به قیمت‌های تکلیفی و قیمت تمام شده صورت می‌گیرد. در حال حاضر عدد قابل توجهی به پیمانکاران و تولید کنندگان برق بدهکار هستیم که باید از محلی جبران شود. امیدواریم به زودی این اتفاق بیفتد، دولت امسال در تلاش است تا تأمین اعتبار برای این صورت گیرد.

وزیر نیرو به تخصیص ۶۰ همت طبق قانون برنامه سال آینده برای پرداخت بدهی‌های وزارت نیرو به تولیدکنندگان اشاره کرد و گفت: امیدوارم این کار از طریق اوراق صورت بگیرد، پیش بینی می‌کنم روندها به سمت بهبود اقتصاد برق حرکت می‌کند.

علی آبادی با طرح این موضوع که رفع ناترازی انرژی یکی از موضوعات روز دولت به حساب می‌آید، عنوان کرد: موضوع رفع ناترازی انرژی به تحقق شعار سال به واسطه سرمایه‌گذاری برای تولید کنندگان حوزه انرژی مسئله‌ای هست که هر روز راجع به آن جلسه برگزار می‌کنیم و شخص رئیس جمهور نیز این مسئله را با جدیت دنبال می‌کند.

وی تاکید کرد: انرژی موضوع روز دولت‌ها است و به عنوان یک کالای راهبردی مورد توجه جدی قرار دارد چرا که همه اقتصاد کشور و کشورها به انرژی وابسته است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

تازه های سایت