حذف یارانه نقدی گروه جدید از پردرآمدها از خرداد | حداقل حقوق برای حذف یارانه نقدی چقدر است؟ | تکلیف مرحله سوم کالابرگ چه شد؟
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مالکان خانه با درآمد ماهانه ۳۰ میلیون تومان در دسته دهکهای بالا قرار میگیرند.

براساس اظهارات وزیر کار، قرار است تامین اعتبار کالابرگ الکترونیک ادامه داشته باشد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، وزیر کار از ادامه اجرای طرح کالابرگ الکترونیک خبر داده است؛ منتها آنگونه که از اظهارات برمیامد قرار است حداقل بخشی از منابع مورد نیاز برای اجرای کالابرگ از طریق حذف یارانه پردرآمدها تامین اعتبار شود.
روز گذشته، احمد میدری، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در حاشیه اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به واحدهای برتر در جمع خبرنگاران اعلام کرد، سیاست دولت ادامه طرح کالابرگ الکترونیکی است و مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی هم اجرا میشود.
وی گفت: اجرای کالابرگ الکترونیکی منوط به تامین منابع از سوی سازمان برنامه و بودجه است و تاکنون در این زمینه ۱۰ هزار میلیارد تومان منابع فراهم شده اما هنوز کافی نیست.
در عین حال، بر اساس حکم صریح بودجه، دولت چهاردهم موظف شده است از خرداد ماه ۱۴۰۴ منابع حاصل از حذف یارانهبگیران سه دهک بالای درآمدی را به سمت افزایش اعتبار کالابرگ خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی و دهکهای پایین هدایت کند اما به گفته وزیر کار، در عمل نه تنها این حذف بهطور موثر انجام نشده، بلکه بسته تامین مالی کالابرگ نیز همچنان معطل مانده است.
براساس اطلاعات وزارت کار، قرار است یارانه برای هفده میلیون نفر که متعلق به سه دهک درآمدی بالا هستند، واریز نشود و در عوض منابع آزاد شده از این محل به پرداخت کالابرگ اختصاص یابد؛ برای نمونه، مالکان خانه با درآمد ماهانه ۳۰ میلیون تومان در دسته دهکهای بالا قرار میگیرند.
حداقل حقوق برای حذف یارانه نقدی چقدر است؟
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مالکان خانه با درآمد ماهانه ۳۰ میلیون تومان در دسته دهکهای بالا قرار میگیرند.
به گزارش جماران؛ برترینها نوشت: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر لزوم استمرار راهبرد مقاومسازی اقتصاد در برابر تحولات محیطی تأکید کرد و گفت: همه کشورها به دنبال راههایی برای افزایش تابآوری اقتصادی هستند و این تنها دغدغه ایران نیست.
مفهوم اقتصاد مقاومتی فقط محدود به ایران نیست، بلکه همه کشورها با چالشهایی مانند تغییر سیاستها، تحولات زیستمحیطی یا جمعیتی از جمله پدیده سالمندی، مواجهاند که هزینههای بزرگی به اقتصاد تحمیل میکند. حتی در سطح جهانی، جنگ تعرفهای میان کشورها جریان دارد و هیچ اقتصادی از پیامدهای آن مصون نیست.
اقتصاد مقاومتی شعاری نیست که منحصر به شرایط تحریم یا یک دوره خاص باشد؛ بلکه باید بهعنوان یک راهبرد دائمی دنبال شود. برگزاری این دست جشنوارهها و توجه ویژه شرکتها و مردم به این موضوع، نقش مهمی در گسترش ادبیات اقتصاد مقاومتی دارد و به فرهنگسازی کمک میکند.
در دورههای گذشته منابع کافی پیشبینی شد و رئیسجمهوری نیز بر تامین منابع لازم تأکید داشتند تا بتوانیم ارزیابیها و حمایتها را بهدرستی اجرا کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید