افزایش 3 میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی مستمری این گروه از خانوارها | تغییرات مبلغ یارانه معیشتی سه دهک

کد خبر: 1369182

جعفر روشن‌سرشت دوشنبه، ۲۳ تیر در نشست مشترک مدیران کل کمیته امداد و صداوسیمای مرکز زنجان که با هدف گسترش تعاملات فرهنگی و رسانه‌ای برگزار شد، با تأکید بر ضرورت روایت‌گری دقیق و انسانی از خدمات امدادی، گفت: صداوسیما بازویی توانمند برای ارتقای فرهنگ احسان، امیدآفرینی و شفاف‌سازی خدمات حمایتی است. امیدواریم این همکاری‌ها به شکل هدفمند و مداوم، به‌ویژه در راستای توانمندسازی خانواده‌های مددجو ادامه یابد.

افزایش 3 میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی مستمری این گروه از خانوارها | تغییرات مبلغ یارانه معیشتی سه دهک

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان بر لزوم گسترش همکاری‌های فرهنگی برای انعکاس اقدامات امدادی، ترویج نیکوکاری و تقویت نگاه مردمی به خدمات این نهاد تأکید کرد.

جعفر روشن‌سرشت دوشنبه، ۲۳ تیر در نشست مشترک مدیران کل کمیته امداد و صداوسیمای مرکز زنجان که با هدف گسترش تعاملات فرهنگی و رسانه‌ای برگزار شد، با تأکید بر ضرورت روایت‌گری دقیق و انسانی از خدمات امدادی، گفت: صداوسیما بازویی توانمند برای ارتقای فرهنگ احسان، امیدآفرینی و شفاف‌سازی خدمات حمایتی است. امیدواریم این همکاری‌ها به شکل هدفمند و مداوم، به‌ویژه در راستای توانمندسازی خانواده‌های مددجو ادامه یابد.

او گزارشی از عملکرد کمیته امداد استان در حوزه اشتغال‌زایی و توانمندسازی ارائه کرد و گفت: اکنون ۱۳۶ خدمت مختلف در حوزه‌های ازدواج، تحصیل، درمان و مسکن در حال ارائه است. در حوزه مسکن، یک‌هزار و ۱۴۷ تفاهم‌نامه همکاری با سایر ارگان‌ها برای خانه‌دار شدن مددجویان امضا شده است. در حوزه ایتام نیز میزان دریافتی ماهانه آنان به سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

روشن‌سرشت افزود: در زمینه جمع‌آوری زکات، با همکاری رسانه‌ها و مردم، ۶۶ میلیارد تومان زکات در سال گذشته جمع‌آوری شد و با اطلاع‌رسانی مناسب، کمک‌های ویژه‌ای مانند کمک ۱۲۰ میلیون تومانی یک خیر به یک مددجو نیز محقق شده است.

در ادامه نشست، جلیل آل‌امین، مدیرکل صداوسیمای مرکز زنجان با اشاره به نقش کمیته امداد در حمایت هدفمند از محرومان گفت: کمیته امداد یکی از نهادهای اثرگذار در جامعه است که بسیاری از اقشار ضعیف آن را تنها تکیه‌گاه خود می‌دانند. فعالیت در کنار این نهاد، اقدامی مقدس و ضروری برای ارتقای سرمایه اجتماعی است.

در پایان این نشست، بر لزوم تولید مستندهای مردمی و روایت‌محور از خدمات امدادی، تمرکز بر زندگی مددجویان و گسترش تعاملات مشترک در سایر حوزه‌های فرهنگی و رسانه‌ای تأکید شد.

در نشست خبری مدیرکل تأمین اجتماعی چه گذشت؟

مدیرکل تأمین اجتماعی استان زنجان در نخستین نشست خبری خود با اصحاب رسانه توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، محمدرضا اسکندری، مدیرکل تأمین اجتماعی استان زنجان، در آستانه هفته تأمین اجتماعی به تشریح اهداف و برنامه‌های این سازمان در سال پیش رو پرداخت و از تلاش‌های صورت گرفته برای ارائه خدمات با کیفیت، قدردانی کرد.

وی با اشاره به نقش حیاتی سازمان تأمین اجتماعی به عنوان بزرگترین نهاد اجتماعی و اقتصادی کشور، اظهار کرد: سازمان تأمین اجتماعی نیمی از جمعیت کل کشور را تحت پوشش دارد و با وجود همه محدودیت‌ها، در جهت ارتقای کیفیت خدمات تلاش می‌کند.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان زنجان ضمن قدردانی از مجموعه مدیریت استان زنجان، مدیران دستگاه اجرایی، و نمایندگان مجلس، از حمایت‌های آن‌ها در زمینه قوانین، مقررات، و ضوابط مرتبط با سازمان تأمین اجتماعی تشکر کرد.

وی در ادامه به روزشمار و عناوین هفته تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: هفته تأمین اجتماعی از 19 تیرماه آغاز شده و تا 25 تیرماه ادامه خواهد داشت.

اسکندری تأکید کرد: مبنای کار این سازمان در سه سطح درمانی و اقتصادی، در راستای تحقق همین موضوعات و عناوین اعلام شده است و در صورت لزوم، توضیحات تکمیلی در این زمینه‌ها ارائه خواهد شد.

پرداخت بیش از 100 میلیارد تومان مستمری ماهانه

مدیرکل تأمین اجتماعی استان زنجان، با اعلام اینکه 58 درصد جمعیت استان تحت پوشش این سازمان هستند، از پرداخت بیش از 100 میلیارد تومان مستمری ماهانه به بازنشستگان خبر داد و گفت: این میزان، بالاتر از میانگین کشوری 53 درصدی پوشش تأمین اجتماعی است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان زنجان در حوزه‌های تولید، صنعت و کشاورزی، عنوان کرد: در حال حاضر بالغ بر 5 هزار و 800 بازنشسته تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی استان هستند که ماهانه با توجه به افزایش مبالغ مستمری، بیش از 100 میلیارد تومان به آن‌ها پرداخت می‌شود‌.

اسکندری همچنین به پرداخت 44 میلیارد تومان مقرری بیمه بیکاری و 12 میلیارد تومان تعهدات کوتاه مدت (شامل استراحت پزشکی و مرخصی دوران بارداری) به صورت ماهانه اشاره کرد و گفت: در مجموع، سازمان تأمین اجتماعی استان زنجان در سال گذشته یک هزار و 147 میلیارد تومان تعهدات به ذی‌نفعان خود پرداخت کرده است.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان زنجان در ادامه با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی با مشکلاتی در تأمین نقدینگی پرداخت مستمری‌ها مواجه است، تأکید کرد: با تدابیر اتخاذ شده در سطوح عالی مدیریت و حمایت دولت، تاکنون هیچ تأخیری در پرداخت مستمری‌ها ایجاد نشده است.

وی به پرداخت به‌موقع مستمری‌ها در اواخر خرداد ماه، با وجود شرایط خاص حاکم در کشور، اشاره کرد و آن را نمونه‌ای از تلاش‌های سازمان برای حفظ پایداری و تداوم خدمات دانست.

اسکندری با اشاره به ارائه خدمات سازمان در بستر سامانه، از عدم ایجاد خلل در این زمینه خبر داد و آمادگی خود را برای ارائه اطلاعات تکمیلی در خصوص آمار و ارقام مربوط به رانندگان، کارگاه‌ها، کمک دولت، کارگران ساختمانی، و سایر موارد اعلام کرد.

یکپارچه‌سازی شعب تا ساماندهی مشاغل سخت و زیان‌آور 

محمدرضا اسکندری، از یکپارچه‌سازی شعب، توسعه خدمات غیرحضوری، و ساماندهی مشاغل سخت و زیان‌آور خبر داد.

 اسکندری با اشاره به اهداف 20گانه سازمان تأمین اجتماعی در سه حوزه بیمه‌ای، درمانی، و اقتصادی، گفت: در حوزه بیمه‌ای، تمرکز ما بر متمرکز و یکپارچه سازی شعب است. هدف این است که بیمه‌شدگان بتوانند برای دریافت خدمات مختلف، مانند جمع‌آوری سوابق یا درخواست بازنشستگی، تنها به یک شعبه مراجعه کنند.

وی افزود: تاکنون 80 درصد این طرح به صورت عملیاتی انجام شده و پیش‌بینی می‌شود تا شهریور ماه به طور کامل اجرایی شود.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان زنجان با تأکید بر اهمیت توجه به فضای کسب و کار نوین، خاطرنشان کرد: باید رویکرد خود را در ارائه خدمات به مشاغل نوین، مانند رانندگان تاکسی‌های اینترنتی و پلتفرم‌های مجازی، تغییر دهیم.

وی افزود: شناسایی و پوشش بیمه‌ای این مشاغل نیازمند هماهنگی بین وزارتخانه‌های مختلف است و در حال حاضر، فرایند تدوین آیین‌نامه اجرایی آن در جریان است. 

اسکندری با اشاره به آمار 4 میلیونی شاغلان در فضای مجازی، تأکید کرد: این موضوع نیازمند ساختار و سامانه‌ای ویژه برای شناسایی و پرداخت حق بیمه است.

وی در ادامه با اشاره به هدف سازمان برای غیرحضوری کردن خدمات به جامعه هدف، گفت: در حال حاضر، درخواست‌های مختلف، از جمله درخواست بازنشستگی، به صورت غیرحضوری در سامانه ثبت و رسیدگی می‌شوند.

اسکندری همچنین به چالش‌های مربوط به مدیریت مصارف سازمان اشاره کرد و گفت: نرخ افزایش بازنشستگان، به‌ویژه بازنشستگی‌های سخت و زیان‌آور، از سال 1399 از بازنشستگی‌های عادی پیشی گرفته است که این موضوع از لحاظ منابعی و اقتصادی یک تهدید بزرگ محسوب می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم ساماندهی مشاغل سخت و زیان‌آور، بیان کرد: باید با اصلاح محیط شغلی و کاهش آلایندگی‌ها، مشاغل را به حد استاندارد رساند تا نیاز به بازنشستگی زودهنگام کاهش یابد.

 اسکندری افزود: این موضوع نیازمند هماهنگی بین چند وزارتخانه است و در حال پیگیری در سطح کلان کشور است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

تازه های سایت