پیش بینی ایران درباره واکنش اوپک به درخواست نفتی آمریکا

کد خبر: 825681

ایران ضمن انتقاد از درخواست آمریکا از عربستان مبنی بر افزایش تولید نفت به منظور جبران کاهش صادرات نفت این کشور پیش بینی کرد که اوپک اعتنایی به درخواست آمریکایی‌ها نخواهد کرد. این اظهارات نشان می‌دهد که در اواخر ماه جاری میلادی نشست دشواری در انتظار اعضای اوپک است.

پیش بینی ایران درباره  واکنش اوپک به درخواست نفتی آمریکا

خبرگزاری تسنیم: ایران ضمن انتقاد از درخواست آمریکا از عربستان مبنی بر افزایش تولید نفت به منظور جبران کاهش صادرات نفت این کشور پیش بینی کرد که اوپک اعتنایی به درخواست آمریکایی‌ها نخواهد کرد.

به گزارش رویترز، ایران ضمن انتقاد از درخواست آمریکا از عربستان مبنی بر افزایش تولید نفت به منظور جبران کاهش صادرات نفت این کشور پیش بینی کرد که اوپک اعتنایی به درخواست آمریکایی‌ها نخواهد کرد. این اظهارات نشان می‌دهد که در اواخر ماه جاری میلادی نشست دشواری در انتظار اعضای اوپک است.

حسین کاظم پور اردبیلی، نماینده ایران در اوپک این اظهارات را در واکنش به خبر‌های مربوط به درخواست غیررسمی آمریکا از عربستان و برخی دیگر از اعضای اوپک مبنی بر افزایش تولید نفت مطرح کرده است.

کاظم پور در این باره گفت: «این غیرمنطقی و مایه تعجب است که از واشنگتن برای سعودی دستورالعمل مشخص شود و (نفت عربستان) جایگزین کاهش صادرات ایران به دلیل اقدامات غیرقانونی آن‌ها شود.»

وی پیش بینی کرد که اوپک اعتنایی به درخواست آمریکا نخواهد کرد. به گفته کاظم پور، قیمت نفت همچون دور قبلی تحریم‌های آمریکا علیه ایران، در واکنش به تحریم‌های واشنگتن علیه ایران و ونزوئلا جهش خواهد داشت.

«کسی در اوپک علیه دو عضو موسس این سازمان اقدام نخواهد کرد... آخرین باری که آمریکا علیه ایران اقدام کرد، قیمت نفت به ۱۴۰ دلار در هر بشکه رسید.»

کاظم پور افزود، اوپک علیه در مخالفت با درخواست آمریکا متحد خواهد شد.

«اوپک چنین تحقیری را نخواهد پذیرفت. یک کشور چقدر باید گستاخ و نادان باشد که بخواهد تاریخ ۶۰ ساله همکاری‌های میان رقبای (نفتی) را تضعیف کند.»

«ما باید با یکدیگر زندگی کنیم. ما نمی‌توانیم جغرافیا را تغییر دهیم، اما باید تاریخ بهتری بسازیم.»

سازمان کشور‌های صادر کننده نفت (اوپک) قرار است روز ۲۲ ژوئن در وین در مورد تعیین خط مشی تولید خود تشکیل جلسه دهد. تاریخ اوپک که در سال ۱۹۶۰ میلادی تاسیس شده، نشان می‌دهد که کشور‌های عضو به رغم اختلاف نظر‌ها و حتی جنگ‌هایی که میانشان بوده، سیاست نفتی همکاری اتخاذ کرده اند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

تازه های سایت