ادعای ارتش رژیم صهیونیستی؛ ترور ۴۰ نفر از سران حماس طی یک ماه اخیر
ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد از زمان آغاز مجدد حملاتش به نوار غزه در ۲۸ اسفند گذشته تاکنون ۴۰ نفر از سران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را به شهادت رسانده است.

ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد از زمان آغاز مجدد حملاتش به نوار غزه در ۲۸ اسفند گذشته تاکنون ۴۰ نفر از سران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را به شهادت رسانده است.
به نقل از العربیه، رادیو و تلویزیون رسمی رژیم صهیونیستی به نقل از ارتش این رژیم همچنین ادعا کرد که در همین مدت، حدود یک هزار و 200 هدف را در غزه مورد حمله قرار داده است.
این در حالی است که ساعاتی پیش وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه مواضع تند مقامات این رژیم بار دیگر تأکید کرد که جلوگیری از ورود کمکهای انسانی به نوار غزه، بخشی از راهبرد فشار بر حماس است و در همین راستا هیچ نوع کمکی به این منطقه ارسال نخواهد شد.
«یسرائیل کاتس» افزود: در وضعیت کنونی، هیچکس آمادگی یا برنامهای برای ارسال کمکهای بشردوستانه به غزه ندارد و این موضوع باید در آینده نیز تحت سازوکاری صورت گیرد که دسترسی حماس به منابع انسانی و لجستیکی را قطع کند.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین گفت که برای نخستین بار، مصر در مذاکرات خود برای پایان جنگ، خواستار خلع سلاح کامل حماس و نوار غزه شده است.
همزمان، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه از افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی در این باریکه خبر داد و اعلام کرد که از آغاز این حملات در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون ۵۱ هزار و ۲۵ شهروند فلسطینی به شهادت رسیدهاند.
خبرگزاری شهاب در این باره به نقل از وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه درباره جدیدترین آمار قربانیان جنگ غزه اعلام کرد: در شبانهروز گذشته، ۲۵ نفر دیگر در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیده و ۸۹ نفر دیگر زخمی شدند.
این وزارتخانه افزود که از تاریخ ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون، شمار شهدای ثبتشده در نوار غزه به یک هزار و ۶۵۲ نفر و تعداد مجروحان به چهار هزار و ۳۹۱ نفر رسیده است.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی آورد.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زدند و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
تاکید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بر ضرورت فشار کامل علیه مردم غزه
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه مواضع تند مقامات این رژیم بار دیگر تأکید کرد که جلوگیری از ورود کمکهای انسانی به نوار غزه، بخشی از راهبرد فشار بر حماس است و در همین راستا هیچ نوع کمکی به این منطقه ارسال نخواهد شد.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از شبکه الاقصی، «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با بیان اینکه سیاست این رژیم در قبال نوار غزه روشن است، اعلام کرد: همانگونه که پیشتر نیز اعلام کردهام، ورود هرگونه کمک انسانی به غزه ممنوع است؛ جلوگیری از ارسال این کمکها یکی از ابزارهای اصلی فشار بر حماس محسوب میشود تا از این مسیر نتواند برای بهرهبرداری از وضعیت انسانی، استفاده کند.
وی افزود: در وضعیت کنونی، هیچکس آمادگی یا برنامهای برای ارسال کمکهای بشردوستانه به غزه ندارد و این موضوع باید در آینده نیز تحت سازوکاری صورت گیرد که دسترسی حماس به منابع انسانی و لجستیکی را قطع کند.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین گفت که برای نخستین بار، مصر در مذاکرات خود برای پایان جنگ، خواستار خلع سلاح کامل حماس و نوار غزه شده است.
همزمان، «میکی زوهار» وزیر فرهنگ و ورزش رژیم صهیونیستی با لحنی تند گفت: «مردم غزه شایسته دریافت هیچگونه کمکی نیستند و تنها باید آتش جهنم بر سرشان ریخته شود.»
از سوی دیگر، «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز در سخنانی افراطی اظهار داشت: اگر تصمیمگیری با من بود، اسرای اسرائیلی مدتها پیش بازمیگشتند؛ باید جنبش حماس را بهطور کامل نابود کرد، منابع غذایی غزه را بمباران و ژنراتورها را منفجر کرد تا بهطور کامل برق این منطقه قطع شود.
این اظهارات در شرایطی مطرح میشود که نوار غزه با بحرانی شدید انسانی مواجه است و گزارشهای بینالمللی از وخامت اوضاع معیشتی ساکنان این منطقه حکایت دارد.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زدند و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت./ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید