کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس ۳۰ روزه را بررسی می‌کند

کد خبر: 1357935

سخنگوی کرملین اعلام کرد: روسیه پیشنهاد آتش‌بس ۳۰ روزه مطرح شده از سوی اوکراین را بررسی خواهد کرد.

کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس ۳۰ روزه را بررسی می‌کند

سخنگوی کرملین اعلام کرد: روسیه پیشنهاد آتش‌بس ۳۰ روزه مطرح شده از سوی اوکراین را بررسی خواهد کرد.

به نقل از تاس، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین امروز شنبه اعلام کرد: روسیه پیشنهاد آتش‌بس ۳۰ روزه مطرح شده از سوی کی یف را بررسی خواهد کرد؛ اما مسکو موضع خاص خود را در مورد مسئله آتش‌بس دارد.

سخنگوی کرملین گفت: زمانی که موضوع آتش‌بس توسط دولت دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا اعلام شد، مورد حمایت ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه قرار گرفت، با این قید که تفاوت‌های بسیاری پیرامون ایده آتش‌بس وجود دارد.

«آن دری سیبی‌ها» وزیر امور خارجه اوکراین پیشتر گفته بود که کی یف برای برقراری آتش بس ۳۰ روزه «کامل و بدون قید و شرط» با روسیه از روز دوشنبه آمادکی دارد.

کرملین: تلاش برای ترساندن روسیه بی‌فایده است

دولت روسیه ضمن رد فشارها برای پذیرش آتش‌بس ۳۰ روزه در اوکراین، تهدیدهای تازه کشورهای غربی به اعمال تحریم‌های بیشتر را بی‌اثر توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین در گفت‌وگو با تلویزیون دولتی روسیه اعلام کرد که مسکو از تهدیدها نمی‌هراسد و به اقدامات تنبیهی عادت کرده است.

او گفت: «ما از همین حالا در حال بررسی اقداماتی هستیم که پس از اعمال تحریم‌ها انجام خواهیم داد و اینکه چگونه اثرات آن را به حداقل برسانیم. تلاش برای ترساندن ما با تحریم، بی‌فایده است.»

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و رهبران اروپایی هشدار داده‌اند که در صورت مخالفت روسیه با آتش‌بس، تحریم‌های جدیدی علیه این کشور اعمال خواهد شد.

با این حال، مسکو برای توقف درگیری‌ها شروطی تعیین کرده است؛ از جمله توقف ارسال سلاح‌های غربی به اوکراین.

صدر اعظم آلمان «فریدریش مرتس»، رئیس‌جمهور فرانسه «امانوئل مکرون»، نخست‌وزیر بریتانیا «کر استارمر» و نخست‌وزیر لهستان «دونالد تاسک» روز شنبه در کی‌یف حضور یافتند تا مسکو را برای پذیرش آتش‌بس ۳۰ روزه تحت فشار بگذارند.

ایالات متحده و اتحادیه اروپا تاکنون مجموعه‌ای گسترده از تحریم‌ها را علیه روسیه اعمال کرده‌اند تا منابع اقتصادی این کشور برای ادامه جنگ در اوکراین محدود شود.

اگرچه این تحریم‌ها چالش‌های جدی ایجاد کرده‌اند و دسترسی مسکو به فناوری‌های غربی را محدود کرده‌اند، اما تحلیل‌گران به مقاومت غیرمنتظره اقتصاد روسیه اشاره کرده‌اند.

روسیه که یکی از صادرکنندگان اصلی مواد خام است، همچنان میلیاردها دلار درآمد از فروش نفت و گاز به دست می‌آورد و همین درآمد به اقتصاد جنگی این کشور کمک می‌کند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت