تحولات غزه | سازمان ملل: بیش از ۳۰۰ نیروی سازمان ملل در غزه کشته شده اند

کد خبر: 1359356

رئیس آژانس امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی «آنروا» اعلام کرد که از ماه اکتبر سال ۲۰۲۳ بیش از ۳۰۰ کارمند این آژانس در غزه کشته شده اند.

تحولات غزه | سازمان ملل: بیش از ۳۰۰ نیروی سازمان ملل در غزه کشته شده اند

رئیس آژانس امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی «آنروا» اعلام کرد که از ماه اکتبر سال ۲۰۲۳ بیش از ۳۰۰ کارمند این آژانس در غزه کشته شده اند.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، فیلیپ لازارینی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در طول این جنگ، یکی از وحشتناک‌ترین اخباری که مرتباً دریافت می‌کنم، آمار مرگ و میر کارمندان آنروا است. امروز، این آمار از مرز وحشتناک ۳۰۰ نفر عبور کرده است.

وی با تاکید بر اینکه افرادی که مسئول کشته شدن کارمندان سازمان ملل هستند باید پاسخگو شوند ادامه داد: چندین نفر در حین انجام وظیفه و در حین خدمت به جامعه خود کشته شدند. افراد کشته شده عمدتاً از کارمندان بخش سلامت و معلمان سازمان ملل بودند که از جوامع خود حمایت می‌کردند.

به گزارش ایرنا، روز گذشته فیلیپ لازارینی رئیس آژانس امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی «آنروا» در اظهاراتی به محاصره غزه توسط رژیم صهیونیستی اشاره و تاکید کرد که هم اکنون عقربه‌های ساعت به سمت قحطی در حرکتند و مردم غزه در حال مرگ هستند.

صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) نیز پیش تر در بیانیه‌ای تاکید کرد که کودکان غزه تنها با مرگ ناشی از بمباران مواجه نبوده بلکه زندگی آنان به دلیل گرسنگی و فقدان مراقبت‌های پزشکی و شیوع بیماری‌ها به دلیل فقدان آب آشامیدنی با مرگ مواجه است و از سوی دیگر کمک‌های بشردوستانه به این منطقه امکان‌پذیر نیست.

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.

در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

آمار شهدای غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۲ هزار و ۱۰ نفر و تعداد زخمی‌ها به یک میلیون و ۱۹۹ هزار و ۹۹۸ نفر افزایش یافت.

بر این اساس، آمار شهدا و مجروحان ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون به ۲ هزار و ۸۷۶ نفر و تعداد مجروحان به هفت هزار و ۹۵۷ نفر افزایش یافت.

مقام اروپایی: حملات اسرائیل به غزه باید پایان یابد

نماینده اتحادیه اروپا برای برابری، آمادگی و مدیریت بحران در خصوص حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مردم بی گناه غزه اعلام کرد که این حملات باید پایان یابد.

به گزارش ایرنا از آناتولی، حاجا لحبیب در رسانه اجتماعی ایکس روز یکشنبه حملات اخیر اسرائیل به غزه را محکوم کرد و گفت که این حملات منجر به تلفات غیرنظامیان و هدف قرار دادن بیمارستان‌ها و کادر پزشکی شده است که نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه است.

وی ادامه داد: حمله مجدد اسرائیل به غزه در آخر هفته باعث کشته شدن بسیاری از غیرنظامیان و هدف قرار گرفتن بیمارستان‌ها و کادر پزشکی شده است. این حملات نقض آشکار قوانین بین‌المللی بشردوستانه است.

لحبیب تاکید کرد: این حملات باید پایان یابد.

وی تصریح کرد که وضعیت غزه در چهارمین مجمع بشردوستانه اروپا که از فردا (دوشنبه) آغاز می شود، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایرنا، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد تجاوز زمینی جدیدی را به مناطقی در شمال و جنوب نوار غزه آغاز کرده است.

‌‌روز گذشته همزمان با آغاز عملیات نظامی «ارابه‌های گدعون» و تشدید بمباران غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی و نیز از سرگیری مذاکرات بین جنبش حماس و رژیم اسرائیل در قطر، «اسرائیل کاتس»، وزیر جنگ این رژیم با تهدید حماس گفت که در صورت امتناع این جنبش از پذیرش پیشنهاد ویتکاف برای آزادی اسرا، به گسترش عملیات زمینی خود در غزه ادامه خواهیم داد.

رژیم صهیونیستی با حمایت دولت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی‌های گسترده‌ و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.

۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد اما ارتش این رژیم از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت و تلاش کشورهای مختلف برای متوقف کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان بی پناه نوار غزه، تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

«ویتکاف» علت نرسیدن کمک‌ها به غزه را «مشکلات لجستیکی» دانست

  فرستاده ویژه رئیس جمهوری آمریکا در امور غرب آسیا، علت نرسیدن کمک‌های بشردوستانه به غزه را مخالفت رژیم صهیونیستی ندانست و علت آن را مشکلات لجستیکی اعلام‌کرد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، در شرایطی که واشنگتن مهمترین حامی جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه است، استیو ویتکاف در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ان‌بی‌سی‌نیوز، وضعیت انسانی در غزه را نگران کننده اعلام کرد.

وی مدعی شد که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل درباره ارسال کمک های بشردوستانه به غزه، اختلاف نظر زیادی ندارند و فقط مشکل آنها، چگونگی رساندن این کمک ها به منطقه است.

این مقام آمریکایی با کتمان نقش تل‌آویو در جلوگیری از رسیدن کمک های بشردوستانه به فلسطینی های ساکن غزه، مدعی شد که شرایط خطرناک منطقه، وجود مهمات منفجر نشده و دیگر مشکلات لجستیکی مانع از رسیدن کمک های بشردوستانه شده است.

گفت‌وگوی ترامپ و پوتین درباره اوکراین ضروری‌است

ویتکاف درباره مذاکرات اوکراین به میانجی‌گری آمریکا نیز گفت: مذاکرات مستقیم در استانبول با موفقیت هایی، از جمله در رابطه با آزادی گروگان ها همراه بود.

وی، رسیدن به آتش بس و سپس امضای توافق نهایی صلح بین کی‌یف و مسکو را هدف دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا از مذاکرات اعلام کرد.

فرستاده ویژه رئیس جمهوری آمریکا در امور اوکراین، تماس ترامپ با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه را برای باز کردن برخی گره های مذاکرات ضروری دانست و افزود: گفت‌وگوی دو رئیس‌جمهوری می تواند ما را به سمت نتیجه ای مثبت سوق دهد.

ویتکاف، جنگ اوکراین را منازعه پیچیده ای عنوان کرد که نباید اتفاق می افتاد و افزود: در چنین مذاکراتی، افراد مواضع سختی اتخاذ می‌کنند و هنر این است که اختلافات را کاهش دهیم و فکر می‌کنم تا حدی این این اختلافات کاهش یافته است.

وی افزود: مذاکرات روز دوشنبه تعیین‌کننده مسیر پیش رو خواهد بود تا ببینیم کجا ایستاده‌ایم و چطور می‌توانیم این مذاکره را تکمیل کنیم.

این مقام آمریکایی در پاسخ به سئوالی درباره هدیه دولت قطر به ترامپ نیز گفت: هدیه مزبور، پاسخ دوحه به خدمات گذشته ترامپ است. قطری ها علاوه بر این هدیه، ۱.۲ تریلیون دلار در آمریکا سرمایه‌گذاری می کنند که به رشد اقتصادی ایالات متحده کمک خواهد کرد.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت