دولت ترامپ رسماً خواستار برکناری فرانچسکا آلبانیزی از سمت خود شد
شورای حقوق بشر سازمان ملل در اوایل سال جاری ماموریت «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل در امور حقوق بشر فلسطین را تا سال ۲۰۲۸ تمدید کرد؛ اقدامی که خشم رژیم صهیونیستی را به دنبال داشت و اکنون دولت «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا به دنبال برکناری او از این مقام است.

دولت ترامپ خواستار برکناری گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین شده است
رسانه آمریکایی گزارش داد دولت «دونالد ترامپ» رسما از سازمان ملل خواسته تا گزارشگر ویژه این سازمان در امور حقوق بشر در سرزمینهای اشغالی فلسطین را به بهانه «یهودستیزی و حمایت از تروریسم» برکنار کند.
به گزارش ایسنا، شورای حقوق بشر سازمان ملل در اوایل سال جاری ماموریت «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل در امور حقوق بشر فلسطین را تا سال ۲۰۲۸ تمدید کرد؛ اقدامی که خشم رژیم صهیونیستی را به دنبال داشت و اکنون دولت «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا به دنبال برکناری او از این مقام است.
پایگاه خبری «واشنگتن فری بیکن» با استناد به ارتباطات خصوصی میان مقامات آمریکایی و سازمان ملل متحد گزارش داد: «دولت ترامپ رسما از سازمان ملل درخواست کرده است که فرانچسکا آلبانیز را از سمت خود برکنار کند و دلیل این درخواست را یهودستیزی کینهتوزانه و حمایت از تروریسم و همچنین ارائه اطلاعات نادرست در مورد صلاحیتهای قانونی او عنوان کرده است.»
فرانچسکا آلبانیز از منتقدان سرسخت کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی بوده و دائما جنایات این رژیم علیه فلسطینیان را به باد انتقاد گرفته و نتانیاهو را با «آدولف هیتلر» مقایسه کرده است.
این گزارشگر سازمان ملل طی هفتههای اخیر نامههایی که دولت ترامپ آنها را «سرشار از لفاظیهای تحریکآمیز و اتهامات دروغین» توصیف کرد، به برخی از برجستهترین شرکتهای آمریکایی در بخشهای مختلف از جمله فناوری، خدمات مالی، تولید و هتلداری نوشت، که باعث شد وزارت امور خارجه ایالات متحده اوایل ماه ژوئن نگرانیهای خود را با «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد مطرح کند و خواستار برکناری او شود.
«دوروتی شیا» سفیر موقت آمریکا در سازمان ملل مدعی شد: «خانم آلبانیز در نامههای خود ادعاهای افراطی مطرح میکند، مانند اینکه این نهادها ممکن است در جرائم ادعایی از جمله نقض فاحش حقوق بشر، آپارتاید و نسلکشی نقش داشته باشند.»
با وجود گذشت ماهها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه میدهد؛ حملاتی که عمدتا غیرنظامیان، بهویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است. همچنین این رژیم مانع ورود کمکهای بشردوستانه به غزه میشود و تمام گذرگاهها را بسته و این منطقه را در محاصره کامل قرار داده است.
بهرغم جنایتهای گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه میشوند.
پس از ۲ ماه آتشبس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت.
دیدگاه تان را بنویسید