متفکر انگلیسی: منظور مرتس از «کار کثیف»، نسلکشی است
شکسپیر معتقد است که پرونده جفری اپستین صرفاً یک رسوایی اخلاقی نبود، بلکه یک پروژه هدفمند برای باجگیری از سیاستمداران غربی و به گروگانگرفتن تصمیمگیریهای کلان آنها در حمایت از رژیم صهیونیستی طراحی شده بود.

یک تحلیلگر برجسته انگلیسی با اشاره به سخنان جنجالی صدراعظم آلمان در حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی تأکید کرد: منظور «فریدریش مرتس» از «کار کثیف»، نسلکشی است و دولتهای اروپایی بهطور کامل در این جنایت شریک اسرائیل هستند.
«رودنی شکسپیر»، نظریهپرداز در حوزه عدالت جهانی و استاد سابق دانشگاه کمبریج، روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا در لندن تصریح کرد: «بزرگترین عملیات باجگیری تاریخ معاصر، یعنی عکسها و ویدیوهای پرونده جفری اپستین، دلیل اصلی کنترل گسترده رژیم صهیونیستی بر دولتهای آمریکا و اروپا است.» وی افزود: «هدف اصلی از این کنترل بیسابقه، پیشبرد نسلکشی و نابودی کامل فلسطین است.»
گفتنی است، پرونده جنجالی جفری اپستین، میلیاردر آمریکایی که در سال ۲۰۱۹ در زندان درگذشت، به یکی از جنجالیترین رسواییهای سیاسی و اخلاقی در آمریکا و اروپا بدل شد. اپستین متهم بود با ایجاد شبکهای سازمانیافته از سوءاستفاده جنسی از دختران نوجوان، چهرههای بانفوذ سیاسی، اقتصادی و سلطنتی غرب را به دام انداخته و با ثبت ویدیوهای خصوصی از این روابط، سالها آنها را تحت فشار و باجگیری قرار داده است. اسناد مرتبط با پرونده اپستین که اخیراً بخشی از آنها منتشر شده، گمانهزنیها درباره وجود ارتباط این شبکه با تصمیمسازیهای بینالمللی را تقویت کرده است.
شکسپیر معتقد است که پرونده جفری اپستین صرفاً یک رسوایی اخلاقی نبود، بلکه یک پروژه هدفمند برای باجگیری از سیاستمداران غربی و به گروگانگرفتن تصمیمگیریهای کلان آنها در حمایت از رژیم صهیونیستی طراحی شده بود.
او با انتقاد از سکوت و همدستی دولتهای اروپایی در برابر جنایات غزه تأکید کرد: «در شرایطی که دولتهای اروپایی کاملاً با جنایات اسرائیل همدست و همسو هستند، تنها ایران و یمن در دفاع از فلسطینیها، استوار و محکم ایستادهاند.»
این استاد سابق دانشگاه کمبریج درباره سخنان بحثبرانگیز صدراعظم آلمان هم اظهار داشت: «وقتی مرتس گفت اسرائیل دارد برای ما “کار کثیف” انجام میدهد، دقیقاً منظورش این بود که نسلکشی علیه فلسطینیها و مردم منطقه به نیابت از دولتهای اروپایی انجام میشود.»
شکسپیر غرب را به ریاکاری در ترویج مفاهیم اخلاقی و انسانی متهم کرد و گفت: «غرب ادعای حمایت از ارزشهای جهانی را دارد، اما در عمل برای پیشبرد اهداف و برنامههای استعماری خود در غرب آسیا، از ابزاری غیراخلاقی و بیارزش به نام رژیم صهیونیستی استفاده میکند.»
وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به زرادخانه گسترده تسلیحات اتمی در اختیار رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا تصریح کرد: «در حالی که اسرائیل صدها بمب اتمی در اختیار دارد و آمریکا نیز همینطور، اما برای توجیه اقدامات تجاوزکارانه خود، حاضرند به هر ادعایی، تأکید میکنم، به هر ادعایی، متوسل شوند.»
این متفکر انگلیسی هشدار داد که فضای رسانهای غرب چنان جهتدار و دستکاریشده است که حتی در صورت وقوع یک حمله مشکوک، مانند انفجار در یک پایگاه آمریکایی، افکار عمومی بهسرعت در مسیری دلخواه هدایت خواهد شد و انگشت اتهام بدون بررسی متوجه کشورهای دیگر، از جمله ایران، خواهد شد.
شکسپیر در این گفتوگو تأکید کرد که تاریخ، سکوت و همدستی اروپا با این جنایات را فراموش نخواهد کرد و روزی فرا خواهد رسید که افکار عمومی بیدار اروپا، سیاستمداران خود را به خاطر این همراهی شرمآور، بازخواست خواهند کرد.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در تاریخ ۲۳ خرداد با نقض آشکار اصول حقوق بینالملل و حاکمیت ملی ایران، مناطقی در تهران و چند شهر دیگر از جمله تأسیسات هستهای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد که به شهادت شماری از هممیهنان منجر شد.
در ادامه این تجاوزات، بامداد یکشنبه (اول تیرماه) ایالات متحده آمریکا نیز با انجام حملاتی علیه سایتهای فردو، نطنز و اصفهان، بهطور رسمی به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران پیوست. در واکنش به این اقدام، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با استناد به ماده ۵۱ منشور ملل متحد اعلام کرد که کشورمان کلیه گزینهها را برای دفاع از امنیت و منافع ملی خود محفوظ میدارد.
در پی این تحولات، رئیسجمهور آمریکا مدعی دستیابی به توافق آتشبس میان ایران و رژیم صهیونیستی شد. جمهوری اسلامی ایران نیز با تأکید بر اینکه آغازگر جنگ نبوده، تصریح کرد که در صورت توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی، دلیلی برای ادامه پاسخ وجود نخواهد داشت.
بر همین اساس شورای عالی امنیت ملی ایران اعلام کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با دست بر ماشه و بدون هیچگونه اعتماد به سخنان دشمنان، آماده پاسخ قاطع و پشیمانکننده به هرگونه اقدام تجاوزکارانه هستند.
دیدگاه تان را بنویسید