عملیات مشترک قدس و قسام در شرق غزه

کد خبر: 1369144

سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای آن پس از بازگشت از خطوط درگیری در شرق غزه، تأیید کرده‌اند که چندین مأموریت موفق را در همکاری با گردان‌های القسام به انجام رسانده‌اند.

عملیات مشترک قدس و قسام در شرق غزه

سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین با صدور بیانیه‌ای، جزئیات چند عملیات موفق مشترک با همرزمان خود در گردان های القسام حماس علیه اهداف نظامی رژیم صهیونیستی در شرق غزه را تشریح کرد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری شهاب، سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای آن پس از بازگشت از خطوط درگیری در شرق غزه، تأیید کرده‌اند که چندین مأموریت موفق را در همکاری با گردان‌های القسام به انجام رسانده‌اند.

بر اساس این بیانیه، یک تانک پیشرفته مرکاوا ۴ رژیم صهیونیستی با استفاده از یک بمب از نوع «ثاقب» از پیش تعبیه شده، هدف قرار گرفت. انفجار، باعث سوختن کامل تانک و نابودی اتاق فرماندهی آن شد.

سرایا القدس همچنین اعلام کرد که یک بولدوزر نظامی از نوع D۹ در جریان عملیاتی در اطراف قبرستان البطش با انفجار یک بمب منهدم شد.

نیروهای مقاومت تأیید کردند که بالگردهای رژیم صهیونیستی برای انتقال کشته‌ها و مجروحان در هر ۲ عملیات به محل اعزام شده‌اند.

همچنین در بیانیه جداگانه‌ سرایا القدس که امروز منتشر شده، آمده است که در روز چهارشنبه هفته گذشته، نیروهای سرایا القدس یک خودروی زرهی صهیونیستی را با استفاده از بمب ثاقب منهدم کرده‌اند. پس از این انفجار، درگیری شدیدی میان مجاهدین و یک تیم مهندسی صهیونیستی در نزدیکی مسجد اسامة بن زید در منطقه عبسان کبیره در شرق خان‌یونس رخ داده است.

سرایا القدس تأکید کرده است که در این درگیری‌ها، تلفات مستقیمی به دشمن وارد شده و به همین دلیل، بالگردهای نظامی صهیونیست برای پشتیبانی و انتقال تلفات وارد عمل شده‌اند.

از آغاز جنگ نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و عملیات بی‌سابقه «طوفان الأقصی» که به شکلی غافلگیرکننده از سوی نیروهای مقاومت فلسطین انجام شد، ارتش رژیم صهیونیستی با مجموعه‌ای از ضربات سنگین و پرهزینه مواجه بوده است؛ ضرباتی که هم در سطح میدانی و هم در سطح روانی و راهبردی، اثرات عمیقی بر پیکره ارتش رژیم اسرائیل بر جای گذاشته است.

در نخستین روزهای جنگ، بیش از هزار و ۲۰۰ صهیونیست کشته و صدها نفر اسیر شدند؛ رخدادی که به‌گفته بسیاری از ناظران، بی‌سابقه‌ترین شکست اطلاعاتی و امنیتی رژیم اشغالگر از زمان تأسیس آن محسوب می‌شود.

پس از آن، در طول حملات و عملیات‌های زمینی گسترده‌ای که ارتش رژیم اسرائیل برای آزاد کردن اسرا و مقابله با مقاومت آغاز کرد، مقاومت فلسطین با تاکتیک‌های جنگ نامنظم، بهره‌گیری از تونل‌های پیچیده، کمین‌های دقیق و انفجارهای برنامه‌ریزی‌شده، خسارات زیادی به یگان‌های نظامی رژیم اسرائیل وارد کرد.

مقاومت فلسطین همچنین موفق شد که ده‌ها تانک مرکاوا، نفربر زرهی، پهپاد و سامانه‌های پیشرفته شناسایی ارتش رژیم صهیونیستی را منهدم کند یا به غنیمت بگیرد.

اکنون بسیاری از ناظران معتقدند که مقاومت فلسطین با وجود تمام هزینه ها، توانسته است معادلات نبرد را تغییر دهد و ارتش رژیم صهیونیستی را در یک جنگ فرسایشی و پرهزینه گرفتار کند که هیچ چشم‌انداز روشنی برای پیروزی اشغالگران در آن وجود ندارد.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت