رژیم صهیونیستی: حماس ساختار خود را بازسازی کرده است
«حانوخ مالیونسکی» در این باره گفت: نمیدانم چه کسی این فرضیه را مطرح کرده است. اما، حماس با شکست، فاصله بسیار زیادی دارد.

یک عضو فراکسیون لیکود وابسته به نخست وزیر اسرائیل در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) اذعان کرد حماس با شکست، فاصله بسیار زیادی دارد، بخش اعظم تونل های آن هنوز فعال است و این گروه، توانسته است ساختار خود را بازسازی کند.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از الخلیج آنلاین، «حانوخ مالیونسکی» در این باره گفت: نمیدانم چه کسی این فرضیه را مطرح کرده است. اما، حماس با شکست، فاصله بسیار زیادی دارد.
این نماینده کنست رژیم صهیونیستی افزود: ۷۵ درصد از تونلهای حماس همچنان فعال است و این گروه، توانسته است ساختار خود را بازسازی کند.
این در حالی است که ماه گذشته، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد که سه وزیر این رژیم صراحتاً به شکست عملیات نظامی ارتش این رژیم در نوار غزه اعتراف کرده و اعلام کردهاند که این اقدامات تاکنون هیچ نتیجه عملی در پی نداشته است.
این رسانه رژیم صهیونیستی در گزارشی به نقل از این وزرای کابینه اشغالگران اعلام کرد: آنچه در غزه انجام دادیم، شاید از نظر تئوریک دارای ظرفیتهایی بود، اما در عمل به هیچ نتیجهای نرسید. باید یا اقدام نظامی متفاوتی انجام شود یا به سمت پایان دادن به جنگ و رسیدن به یک توافق جامع حرکت کنیم.
همچنین این گزارش به نقل از مسئولان صهیونیست که در مذاکرات غیرمستقیم با جنبش حماس مشارکت دارند، میافزاید: کسانی که تصور میکنند حماس پس از حمله به ایران به سرعت برای توافق وارد عمل خواهد شد، درک درستی از ماهیت این جنبش ندارند.
روزنامه عبریزبان معاریو نیز پیشتر به نقل از «آوی اشکنازی» تحلیلگر نظامی رژیم صهیونیستی نوشت که کابینه نتانیاهو پس از ۶۲۸ روز جنگ در غزه و تلفاتی بالغ بر یک هزار و ۹۰۰ کشته، شکست سنگینی متحمل شده است.
اشکنازی تأکید کرد: ما در جنگ غزه هیچ هدف مشخصی را دنبال نمیکنیم و عملاً وارد یک بنبست شدهایم. اسرائیل در غزه پیروزی به دست نمیآورد بلکه در باتلاق آن فرو میرود.
روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نیز اخیرا اذعان کرد که جنبش حماس همچنان تواناییهای رزمی خود را در نوار غزه حفظ کرده است.
یدیعوت آحارونوت براساس برآوردهای نظامی رژیم صهیونیستی گزارش داد که جنبش حماس با وجود گذشت بیش از یک سال از جنگ علیه نوار غزه، همچنان تواناییهای رزمی خود را حفظ کرده است.
این روزنامه افزود: عملیات نظامی اسرائیل موسوم به «ارابههای گدعون» در نوار غزه در بودجه سال ۲۰۲۵ گنجانده نشده بود و همین موضوع باعث بروز اختلافات شدید میان ارتش و وزارت دارایی اسرائیل درباره هزینههای ادامه این عملیات شده است.
به نوشته روزنامه یدیعوت آحارونوت، در داخل نهادهای نظامی رژیم صهیونیستی بین کسانی که خواهان ادامه جنگ تا به زعم خود «فرسایش» جنبش حماس هستند و کسانی که ضرورت تلاش برای توافق با این جنبش برای مبادله اسیران را مطرح میکنند، اختلافنظر وجود دارد. این روزنامه با اذعان به ناتوانی رژیم صهیونیستی برای نابود کردن و شکست جنبش حماس نوشت که هدف عملیات رژیم اسرائیل بهتدریج از «شکست حماس» به اعمال فشار برای آزادی اسیران صهیونیست تغییر یافته است.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آورَد.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتشبس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) با نقض مفاد آتشبس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
دیدگاه تان را بنویسید