ظفرقندی: باید سازماندهی جدیدی در سیستم بهداشت کشور انجام شود

کد خبر: 1345024

وزیر بهداشت گفت: باید سازماندهی جدیدی در سیستم بهداشت کشور انجام شود، تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم.

ظفرقندی: باید سازماندهی جدیدی در سیستم بهداشت کشور انجام شود

محمدرضا ظفرقندی، در یکصد و یازدهمین جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی، با اشاره به خدمات ماندگار انجام شده در حوزه سلامت از ابتدای انقلاب تا کنون، اظهار داشت: خدمات ارائه‌شده در حوزه بهداشت و درمان، نتیجه زحمات پیشینیان و تلاش‌های مشترک در این عرصه است. وزیر بهداشت همچنین بر ضرورت توجه به نیازهای روز جامعه و ارتقا کیفیت خدمات پزشکی تأکید کرد.

وی به اهمیت گسترش شبکه بهداشت و درمان و تعمیق آن اشاره کرد و افزود: با توجه به تحولات اخیر در حوزه پزشکی، نظیر پیشرفت‌های فناوری و هوش مصنوعی، باید سازماندهی جدیدی در سیستم بهداشت کشور انجام شود، تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش داده و کارایی را افزایش دهیم.

وزیر بهداشت همچنین به اجرای برنامه‌های پزشکی خانواده و نظام ارجاع بهداشتی به عنوان اولویت‌های وزارت بهداشت اشاره کرد و افزود: این برنامه‌ها در راستای بهبود دسترسی مردم به خدمات پزشکی با کیفیت بالا و کاهش فشار بر بیمارستان‌ها طراحی شده‌اند.

وی در ادامه به مسائل مختلفی چون آلودگی هوا و تأثیر آن بر سلامت مردم اشاره کرد و خاطرنشان کرد: دولت در تلاش است تا با توسعه انرژی‌های پاک و برنامه‌های حمایتی دیگر، مشکلات زیست‌محیطی و بهداشتی کشور را کاهش دهد.

ظفرقندی همچنین با اشاره به وضعیت جمعیت و چالش‌های آن، تصریح کرد: با توجه به تغییرات جمعیتی و نیازهای جدید، باید به طور مستمر برنامه‌ریزی‌های بهداشتی و درمانی را به روزرسانی کنیم.

وی از همکاری‌های دولت و حمایت‌های موجود در راستای پیشبرد اهداف بهداشتی کشور قدردانی و ابراز امیدواری کرد، این اقدامات در راستای بهبود وضعیت سلامت عمومی بسیار مؤثر خواهد بود.

تاکید مرندی بر لزوم تقویت نظام سلامت و کاهش هزینه‌های مردم

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران، بر لزوم کاهش هزینه‌های مردم و تقویت نظام بهداشت و درمان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید علیرضا مرندی، با اشاره به برنامه‌های در دست اجرا برای تکمیل شبکه بهداشت از مسئولین خواست که با همکاری و هماهنگی بیشتر، چالش‌های اقتصادی و بهداشتی کشور را حل کنند.

وی بر اهمیت حمایت از مردم در شرایط اقتصادی سخت، کاهش هزینه‌های زندگی و اصلاحات در صنعت دارو و بهداشت تأکید و بر لزوم توجه به کمبود منابع مالی و اجرایی در این حوزه‌ها و تلاش برای کاهش آسیب‌ها به مردم در شرایط موجود تأکید نمود.

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران، بر لزوم کاهش هزینه‌های مردم و تقویت نظام بهداشت و درمان تأکید و تصریح کرد: باید در شرایط فعلی که فشار اقتصادی به مردم وارد می‌شود، تلاش‌ها برای حمایت از آنان تقویت شود و برای حل این بحران‌ها به صورت هم‌افزا و با برنامه‌ریزی دقیق‌تر عمل کنند.

وی همچنین به مشکلات موجود در صنعت دارو و تأمین خدمات بهداشتی اشاره کرد و خواستار اصلاحات جدی در این زمینه شد.

مرندی خاطرنشان کرد: عدم توجه به این مسائل می‌تواند باعث ایجاد مشکلات جدی برای مردم شود و می‌توان با همکاری بیشتر و استفاده از ظرفیت‌های موجود، به بهبود وضعیت بهداشت و درمان کشور کمک کرد و در این مسیر، افراد دلسوز و متخصص به‌ویژه در سمت‌های کلیدی مورد نیاز هستند تا اقدامات مؤثری انجام دهند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت