مخالفت ۶۹ درصدی مردم آمریکا با سیاست‌های غرب در افغانستان/ «انعطاف» راهبرد اوباما پس از انتخابات!

کد خبر: 195340

متاسفانه اوباما فکر می‌کند همه‌چیز وابسته به انتخابات است و تصمیم خود را اعلام نمی‌کند. در مقابل نظرات مخالف نسبت به جنگ در نظرسنجی‌ها گسترده افزایش یافته‌اند. اوباما احساس می‌کند دوباره انتخاب خواهد شد. اگر انتخاب نشود، دیگر مساله‌ی «انعطاف‌پذیری» در کار نخواهد بود و باید به نوشتن خاطرات خود مشغول شود.

سرویس بین الملل «فردا»: هفته نامه نیشن چاپ آمریکا در گزارشی جالب به آمار مخالفت مردم آمریکا با سیاست های غرب در افغانستان پرداخته است . این گزارش از آن جهت قابل توجه است که مطابق آن مردم آمریکا عقیده دارند که اوضاع در افغانستان برخلاف سخنان عوامانه اوباما به سمت بدتر شدن می رود نه بهتر شدن!
****************
قتل عام جدید در پنجاور افغانستان، نمونه‌ای دیگر از بلاهای هولناکی بود که ارتش امریکا بر سر مردم افغانستان در طول ده سال گذشته آوده است و این قتل عام، توانست ضربه‌‌ی دیگری به حامیان جنگ در امریکای شمالی و افغانستان وارد کند. نیویورک‌تایمز نتایج نظرسنجی CBS را منتشر کرده است:‌ این بررسی دریافت که دو سوم افراد حاضر در این نظرسنجی - یعنی 69 درصد آنان - فکر می‌کردند ایالات متحده نمی‌بایست وارد جنگ افغانستان می‌شد. درست چهار ماه پیش از این، 53 درصد امریکایی دیگر نمی‌خواستند در این جنگ باشند، جنگی که بیش از یک دهه طول کشیده است. رشد این خواسته، بیشتر از پیش‌بینی‌های قبلی بود. از افراد حاظر در نظرسنجی خواسته شده بود تا نظر خودشان نسبت به پیش‌رفت جنگ را بگویند. نظرسنجی نشان داد 68 درصد مردم فکر می‌کنند نبردها «به‌سمت بدتر شدن» یا «خیلی بدتر شدن» پیش می‌روند، در مقایسه با 42 درصدی که در ماه نوامبر گذشته، همین نظر را داشتند. در همین حال، نتایج نظرسنجی مشابه‌ای در انگلستان را واشنگتن پست منتشر ساخته است:‌ افزایش گسترده‌ی آنانی که می‌گویند نمی‌تون این جنگ را برد از 60 درصد در ژوئن گذشته به 73 درصد در ماه جاری، درحالی‌که 55 درصد مردم می‌گویند نیروها و تجهیزات انگلیسی باید بلافاصله از خاک افغانستان خارج شوند، در ماه ژوئن، این رقم 48 درصد بود. اگر اوباما واقعاً به حرف خودش وفادار باشد و حتی زودتر از سال 2014 از افغانستان خارج شود، اوضاع بهتری در پیش رو خواهد داشت. رئیس‌جمهور نظر نهایی خودش را همچنان اعلام نمی‌کند اما در پاییز امسال، وقتی آخرین دسته‌ی نیروهای ذخیره‌ی اعزام شده در سال 2009 از این کشور عقب بکشند، او باید برنامه‌ی بعدی خود را اعلام کند. شاید او تا بعد از پایان انتخابات نظری را اعلام نکند، اما تمامی نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند اگر او اعلام کند به‌زودی عقب‌نشینی خواهند کرد، شانس پیروزی بیشتری در انتخابات خواهد داشت. همان‌طور که اوباما دور از گوش‌های افکار عمومی به رئیس‌جمهور روسیه گفت بعد از انتخابات «انعطاف‌پذیری» بیشتری خواهد داشت، یعنی الان تصمیم خودش را گرفته است اما متاسفانه اوباما فکر می‌کند همه‌چیز وابسته به انتخابات است و تصمیم خود را اعلام نمی‌کند. در مقابل نظرات مخالف نسبت به جنگ در نظرسنجی‌ها گسترده افزایش یافته‌اند. اوباما احساس می‌کند دوباره انتخاب خواهد شد. اگر انتخاب نشود، دیگر مساله‌ی «انعطاف‌پذیری» در کار نخواهد بود و باید به نوشتن خاطرات خود مشغول شود.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت