ذوالقدر: شهید رئیسی نصاب جدیدی در کارآمدی و اثربخشی به جا گذاشت
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: شهید رئیسی با تلاش مؤثر خود نصاب جدیدی در کارآمدی و اثربخشی به جا گذاشت.

کارگاه آموزشی «فرآیند و سازوکار ارزیابی کارآمدی و اثربخشی سیاستهای کلی نظام و شیوه اجرایی و عملکردی آن»، صبح روز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت با حضور محمدباقر ذوالقدر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیدمحسن دهنوی سخنگوی مجمع و رؤسای کمیسیونهای دبیر خانه مجمع برگزار شد.
ذوالقدر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به موضوع مهم جلسه امروز مبنی بر بررسی «فرایند و ساز و کار ارزیابی کار آمدی و اثربخشی سیاستهای کلی نظام» گفت: این موضوع از مطالبات مهم مقام معظم رهبری بوده است. در دوره ششم، هشتم و نهم مجمع تشخیص، رهبری انقلاب با عبارتهای مختلف بر این موضوع تاکید کردند، ایشان در ابتدای دوره ششم در پیامی با تعبیر «مشخص نمودن فرآید تهیه و تنظیم سیاستهای کلی از آغاز تا پایان و تهیه پیشنهاد اولیه و نقش و وظیفه دستگاهها و نهادهای ذی ربط و ارکان مجمع تا ارزیابی کارآمدی آن در اجرا» این موضوع را مطرح کردند.
وی ادامه داد: در دوره هشتم نیز با تعبیر دیگری این موضوع مورد تاکید قرار گرفت، ایشان در متن پیامی به مناسبت آغاز دوره هشتم مجمع تاکید کردند: «مجمع فرایند و سازوکار ارزیابی کارآمدی و اثر بخشی سیاستهای کلی نظام را تدوین و پیشنهاد دهد».
ذوالقدر با بیان اینکه متأسفانه این کار طی ۵ سال دوره هشتم انجام نشد، اظهار داشت: در دوره نهم در سال ۱۴۰۱ در حکم انتصاب اعضای مجمع مجدداً این موضوع مورد تاکید قرار گرفت، ایشان در دوره نهم در متن حکم اعضا با رویکردی گلایه آمیز تاکید کردند که «در بیانیه آغاز دوره قبل خواستههایی مطرح شد که اکنون نیز به علت برآورده نشدن کامل، باید تکرار شود از جمله سامان بخشی نظارت بر اجرای سیاستها و پیشنهاد ساز و کار برای بررسی کارآمدی و اثر بخشی سیاستها».
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: علاوه بر این در سند «الزامات تحقق سیاستهای کلی نظام» که در سال ۱۴۰۰ ابلاغ شد، بر انجام این کار تاکید شده است. این موضوع از مطالبات جدی مقام معظم رهبری و یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ابتدای این جلسه در اولین سالگرد شهید خدمت گفت: شهید رئیسی در مدت کوتاه خدمت خود، مدل جدید و ممتازی از مدیریت انقلابی، مؤثر، کارآمد و اثر بخش را به مرحله اجرا درآورد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: دولت سیزدهم در حالی کار خود را آغاز کرد که جهان با بحران عظیم بیماری کرونا مواجه بود و آمار قربانیان این بیماری در ایران روزانه ۷۰۰ نفر بود، علاوه بر این در همان ایام در اثر تحریمهای دشمنان، صادرات نفت به شدت کاهش یافته و کشور با کمبود منابع مواجه بود.
ذوالقدر با تاکید بر اینکه شهید رئیسی با تلاش مؤثر خود که نصاب جدیدی در کارآمدی و اثربخشی به جا گذاشت، اظهار داشت: در کنترل بیماری کرونا و صادرات نفت، شهید رئیسی اقدامات مهمی انجام داد تا جایی که بعد از مدت کوتاهی قربانیان کرونا در کشور به صفر رسید، در حالی که در دنیا همچنان قربانیان کرونا آمار بالایی داشتند.
دبیر مجمع تشخیص حضور مؤثر شهید رئیسی را در صحنه و میدان بسیار ارزشمند خواند و خاطر نشان کرد: ایشان پشت میز نشین نبود، سفرهای استانی، حضور در میان مردم و متن حوادث، حاکی از شیوه مدیریت جهادی و انقلابی در اداره کشور بود که الگوی مؤثری برای همه دولتمردان است که باید از این الگو الهام بگیرند.
وی ادامه داد: بر روح بلند ایشان درود میفرستم و از خداوند میخواهیم که به ما توفیق دهد راهی که آن بزرگوار شروع کرد را ادامه دهیم و بر مسائل و مشکلات کشور فائق بیاییم./مهر
دیدگاه تان را بنویسید