ابلاغ به ۵ استان کشور برای کمک به خوزستان
وزیر کشور گفت: امشب حداقل به پنج استان ابلاغ میکنم که حتما آمادگی لازم را با تمامی امکانات برای کمک به خوزستان داشته باشند و در صورت تقاضای استاندار خوزستان، به کمک او بیایند.

خبرگزاری ایسنا: عبدالرضا رحمانیفضلی که امروز (جمعه) برای بررسی وضعیت مناطق سیل زده استان به خوزستان سفر کرده است، پس از جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: پس از بازدید از مناطق مختلف خوزستان و مشاهده شرایط جغرافیایی و محیطی وضعیت سیل، جلسه مشترک تامین و هماهنگی مقابله با بحران برگزار شد که دوستان گزارشات مختلفی را ارائه دادند. طبق تصمیمات اتخاذ شده، بنا شد در سطح وسیعی حتما آمادگی در منطقه باشد و ما برای حداقل خسارت و حداقل تهدید، بالاترین پیش بینی را با بالاترین تضمین ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: در اینجا حدود ۴۰۰ هزار نفر در معرض سیل قرار دارند و اصلا نباید ریسک بپذیریم و بنا را بر این بگذاریم که انشاءالله اتفاقی نخواهد افتاد، اما اگر قرار باشد پنج درصد هم اتفاقی رخ دهد، باید مردم پیش بینی داشته باشند.
وزیر کشور افزود: بنابراین مقرر شد استانهای معین خوزستان را تعیین کنیم و آن استانها آمادگی کامل داشته باشند و از نظر تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی آمادگی داشته باشند و در هدایت استانداری و فرمانداری خوزستان باشند و هر زمان لازم بود، برای کمک مردم به خوزستان بیایند. هر چند امیدوارم چنین شرایطی رخ ندهد. با توجه به تدابیری که انجام شده است و مدیریتی که انجام شده و با پخش سیلاب در دشت و انحراف آب به کانالها و هدایت آن به هور، باید صیانت خوبی از سوسنگرد، بستان و حمیدیه و همچنین سایر شهرها داشته باشیم. البته مردم به زحمت افتادند و ۹۶ روستا تخلیه شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ما بین بد و بدتر تصمیم گیری میکنیم و بین خوب و بد تصمیم نمیگیریم؛ بنابراین در بد هم هزینه دادیم و هزینه آن را مردم میدهند و واقعا از مردم سپاسگزارم و از آنها قدردانی میکنیم. تمام زحماتی که کشیده میشود برای مردم است و آنهایی که به ما کمک میکنند تا جلوی خسارتهای بزرگتر و شرایط بدتر را بگیریم، حتما ماجور هستند و دولت حتما خسارتهای آنها را در ابعاد مختلف میبیند و یقینا پرداخت میکند و خودم ضامن کار هستم و حتما به عنوان مسوول ستاد این موضوع را پیگیری خواهم کرد.
وزیر کشور گفت: به هر حال در شرایط کنونی همه باید مشارکتها را افزایش دهیم و همکاری و همدلی را تقویت کنیم و از شایعه پراکنیهای بی مورد که واقعا میتواند آسیبهای روحی ایجاد کند، حتما پرهیز شود. صدا و سیما متولی امر اطلاع رسانی است و باید با جدیت در این زمینه برخورد کند. ضمن اینکه علما و روحانیت نیز همانطور که تاکنون در بسیج پای کار بودند نیز باید کار را ادامه دهند.
وی افزود: بسیج شدن مردم که مقام معظم رهبری نیز در سخنان خود فرمودند، از برکات فرهنگ دینی، ملی و اسلامی این مردم است که در شرایط کنونی نیز تجلی پیدا کرده است که هم باید تقویت شود و هم باید قدر آن را بدانیم.
رحمانیفصلی گفت: خوزستان برای همه مردم ایران مهم و عزیز است و همه نگران این شرایط هستند و امیدواریم با مدیریت مطلوب و مناسب و توصیههایی که رئیس جمهور داشتند و مرتب نیز پیگیر وضعیت هستند، نگذاریم خسارتهای بیشتر از این وارد شود. اما در عین حال حتما باید آمادگیهای لازم را داشته باشیم و حضور من در اینجا به خاطر ایجاد آمادگیها است و امشب هم حداقل به پنج استان ابلاغ میکنم که حتما آمادگی لازم را با تمامی امکانات برای کمک به خوزستان داشته باشند و در صورت تقاضای استاندار خوزستان، به کمک او بیایند.
دیدگاه تان را بنویسید