ترفند کلینتون برای توجیه باخت خود در انتخابات

کد خبر: 669542

نویسنده آمریکایی که تمرکز خود را در سال‌های اخیر بر بنیاد کلینتون و فعالیت‌های آن معطوف کرده است، اعتقاد دارد که مساله تاثیر روسیه در انتخابات آمریکا بهانه‌ای است که از سوی هیلاری کلینتون، کاندیدای بازنده و بانوی اول پیشین آمریکا مطرح شده است تا باخت او در برابر دونالد ترامپ، رئیس جمهوری کنونی توجیه شود.

خبرگزاری صدا و سیما:چارلز اورتل در مصاحبه زنده با شبکه انگلیسی زبان راشاتودی گفت: با اینکه من گزارشهای محرمانه را در خصوص این مساله مطالعه نکرده ام، اما این نکته را می‌دانم که بر اساس مشاهداتم بر روی مبارزات انتخاباتی کلینتون، او و مشاورانش مبلغ هنگفتی را صرف تبلیغات در جنبه‌های مختلف کردند، ولی او باز هم در نهایت بازنده شد. این باخت در برابر چهره‌ای بود که تا آن زمان هیچ سمت سیاسی نداشت و پول بسیار کمتری در قیاس با کلینتون خرج کرده بود. در نتیجه هیلاری برای توجیه شرایط دست به راه اندازی کارزار جدیدی زد که در آن اعلام کرد شکست پیش آمده به دلیل مداخله روسیه در انتخابات بوده است. من فکر می‌کنم که این مساله امری کاملا احمقانه است و رسانه‌های اصلی آمریکا می‌توانند تلاش و تمرکز خود را بر روی مساله‌ای بهتر و جدی‌تر معطوف سازند و به این فکر کنند که روسیه و آمریکا در شرایط کنونی چه کارهایی را به طور مشترک باهم می‌توانند انجام دهند که مشکلاتی را در سطح جهانی برطرف سازد.

وی در باره دیدار سرگئی لاوروف از آمریکا و سوالات پیاپی در کنفرانس خبری از وی در خصوص مساله دخالت روسیه در انتخابات و اخراج مدیر پلیس اف بی آی گفت: این مساله ناشی از درک ناصحیح این رسانه‌ها از شرایط جهانی است. آن‌ها در سال ۲۰۱۶ بار‌ها تکرار کردند که به هیچ وجه امکان ندارد که انگلیس رای به جدایی از اروپا دهد یا اینکه ممکن نیست دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوری خواه شود یا اینکه در نهایت برنده انتخابات آمریکا شود. آن‌ها در تمامی مسائل اشتباه کردند و این مساله تن‌ها در سال ۲۰۱۶ اتفاق نیافتاده است، بلکه بار‌ها این رسانه‌های موسوم به جریان اصلی چنین اشتباهاتی را در زمینه‌های سیاسی و اقتصادی مرتکب شده اند و برای همین اکنون دیگر مردم از آن‌ها دلسرد شده و به رسانه‌های جایگزین رو آورده اند.
اورتل در خصوص برخی تناقض گویی‌ها در داخل دولت ترامپ در ارتباط با روسیه و دیگر مسائل نیز گفت: این مساله به آن علت است که ترامپ ثروت خود را با بهره گیری از تمامی افراد با دیدگاه‌های بعضا متضاد اندوخته و برای همین نیز در دولت هم چنین شیوه‌ای را در پیش گرفته است. البته ممکن است که این راه کار برای اداره دولت مناسب نباشد، اما به هر صورت این شیوه‌ای است که او در پیش گرفته است.

رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا، که بسیار هم با روسیه رابطه خوبی دارد، اخیرا در مصاحبه‌ای اعلام کرد که با اینکه مدارک و شواهد قابل اتکایی در این باره وجود ندارد، اما شکی نیست که روسیه سعی در مداخله در انتخابات دارد و در این خصوص اقداماتی نیز کرده است. این مساله در حالی است که ترامپ تمامی ادعا‌ها را در خصوص نقش روسیه در انتخابات و پیروزی خود منسوب به رسانه‌های دروغ پراکن می‌داند و آن‌ها را از اساس بی منطق و دروغین قلمداد می‌کند. /خبرگزاری صدا و سیما

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت