واریز یارانه نیم میلیونی برای سرپرستان خانوارها از امشب | استعلام مبلغ کالابرگ با چند روش زیر

کد خبر: 1352497

حشمت‌اله عسگری از آغاز فاز دوم طرح توزیع کالابرگ الکترونیکی در استان تهران خبر داد و اظهار کرد: مرحله دوم از فاز دوم طرح توزیع کالابرگ الکترونیکی با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار در استان تهران آغاز شده است.

واریز یارانه نیم میلیونی برای سرپرستان خانوارها از امشب | استعلام مبلغ کالابرگ با چند روش زیر

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از آغاز مرحله دوم فاز دوم طرح توزیع کالابرگ الکترونیکی از امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه در این استان خبر داد و گفت: در این مرحله، ۲ میلیون و ۳۴۰ هزار خانوار در استان تهران مشمول دریافت این کالابرگ هستند.

حشمت‌اله عسگری از آغاز فاز دوم طرح توزیع کالابرگ الکترونیکی در استان تهران خبر داد و اظهار کرد: مرحله دوم از فاز دوم طرح توزیع کالابرگ الکترونیکی با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار در استان تهران آغاز شده است.

وی ادامه داد: در این دوره بیش از ۳۳ هزار و ۶۷۰ پایانه در سطح استان به این طرح متصل است تا افراد مشمول بتوانند کالاهای موردنیاز خود را از این پایانه‌ها دریافت کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران ادامه داد: میزان اعتبار تخصیص یافته در استان تهران برای این طرح ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بوده و تاکنون ۲ میلیون و ۷۴۰ هزار تراکنش ثبت شده است که در این میان، ۲ میلیون خانوار از کالابرگ‌های الکترونیکی استفاده کرده‌اند.

 افراد مشمول دریافت کالا برگ در استان تهران

عسگری درباره میزان اعتبار اختصاص یافته به هر خانوار توضیح داد و افزود: در این مرحله، همانند مرحله اول، برای سه دهک اول اعتبار ۵۰۰ هزار تومان و برای دهک‌های چهارم تا هفتم ۳۵۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

معاون اقتصادی استاندار تهران همچنین یادآور شد: مشمولان این مرحله از طرح می‌توانند همانند مرحله اول به فروشگاه‌های مشمول طرح مراجعه کرده و کالاهای اساسی را خریداری کنند. هدف این طرح حمایت از معیشت خانوارهای کم‌درآمد و تقویت سبد غذایی دهک‌های اول تا هفتم است.

وی گفت: اعتبار تخصیص یافته برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی از جمله اقلام لبنیات، پروتئین و خواربار در نظر گرفته شده است.

سازمان برنامه منابع کافی برای مرحله سوم کالابرگ دراختیاردارد

نائب رئیس کمیسیون تلفیق گفت:با توجه به اینکه سازمان برنامه و بودجه، یک میلیارد دلار دریافتی برای کالابرگ الکترونیک را با نرخ تسعیر بازار ارز توافقی تبدیل به ریال کرده، براساس محاسبات صورت گرفته، منابع لازم برای پرداخت مرحله سوم کالابرگ موجود است.

محسن زنگنه نائب رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1404 کل کشور در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در واکنش به اظهارات روز گذشته سخنگوی ستاد کالابرگ الکترونیکی مبنی بر توقف اختصاص کالابرگ الکترونیکی با پایان مرحله دوم واریز آن به دلیل عدم اعتبار کافی، گفت: روز گذشته جلسه مشترکی با مسئولان سازمان برنامه و بودجه داشتیم و اتفاقاً درباره تداوم پرداخت کالابرگ الکترونیکی نیز بحث شد. 

وی افزود: با توجه به اینکه سازمان برنامه و بودجه، یک میلیارد دلار دریافتی برای کالابرگ الکترونیک را با نرخ تسعیر بازار ارز توافقی تبدیل به ریال کرده است، براساس محاسبات صورت گرفته، میزان منابع لازم برای پرداخت مرحله سوم کالابرگ نیز در اختیار سازمان برنامه و و بودجه قرار دارد. 

زنگنه با بیان اینکه نرخ تسعیر یک میلیارد دلار برداشتی از صندوق توسعه ملی برای پرداخت کالابرگ حدود 67 هزار تومان بوده است، خاطرنشان کرد: البته بخشی از این منابع به تامین غذای دانشجویان اختصاص پیدا کرده و مابقی آن تماماً صرف پرداخت کالابرگ الکترونیک شده است. 

استعلام کالابرگ؛ یارانه نیم‌میلیونی به‌ چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

مرحله دوم کالابرگ الکترونیک برای خانوار‌های دهک اول تا سوم آغاز شد؛ در مرحله هر فرئ اعتبار ۵۰۰ هزار تومانی برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی را دریافت می‌کند

فرارو- مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی برای خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم، از امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین آغاز شد. بر اساس اعلام مسئولان، مشمولان این مرحله هفت روز فرصت دارند تا با مراجعه به فروشگاه‌های منتخب، از اعتبار اختصاص یافته برای خرید اقلام اساسی استفاده کنند.

به گزارش فرارو؛ خانوار‌های دهک اول تا سوم در این مرحله به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان اعتبار دریافت می‌کنند که می‌توانند آن را در چند نوبت و بدون محدودیت زمانی در طول دوره تعیین‌شده استفاده کنند. اعتبار کالابرگ الکترونیک برای دهک چهارم تا هفتم نیز از روز ۲۷ فروردین ماه واریز خواهد شد که میزان آن برای این دهک‌ها ۳۵۰ هزار تومان برای هر نفر است.

اعتبار طرح کالابرگ الکترونیکی تا پایان خردادماه سال ۱۴۰۴ قابل استفاده خواهد بود و خانوار‌ها می‌توانند برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار از این اعتبار استفاده کنند.

مشمولان این طرح می‌توانند دست‌کم سه نوع کالای مختلف را از میان اقلام تعیین‌شده، متناسب با نیاز خود انتخاب و خریداری کنند. محدودیتی در برند یا مقدار خرید کالا‌ها وجود ندارد و در صورت خرید بیش از سقف اعتبار، مابه‌التفاوت توسط خریدار پرداخت می‌شود. امکان خرید در چند نوبت فراهم است و نیازی به مصرف کامل اعتبار در یک مرحله نیست.

متقاضیان برای اطلاع از دهک درآمدی و بررسی وضعیت خود در این طرح، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

مشمولان برای آگاهی از دهک درآمدی خود می‌توانند با مراجعه به سایت رسمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وارد کردن کد ملی، می‌توانید دهک درآمدی خود را مشاهده کنید. روش دیگر استفاده از اپلیکیشن «شما» است. با نصب این اپلیکیشن از فروشگاه‌های نرم‌افزاری مانند «بازار» یا «مایکت» و وارد کردن اطلاعات فردی، وضعیت دهک‌بندی خانوار خود را بررسی کنید. همچنین با شماره‌گیری کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* متقاضیان می‌توانند بفهمند که اعتبار کالابرگ الکترونیک به آنها تعلق می‌گیرد یا خیر.

معمولا پیامکی از سوی وزارت رفاه یا سازمان‌های مرتبط برای مشمولان این طرح ارسال می‌شود. این پیامک حاوی اطلاعاتی در مورد میزان اعتبار، نحوه استفاده و فروشگاه‌های منتخب خواهد بود. اعتبار کالابرگ الکترونیکی مستقیماً به حساب بانکی سرپرست خانوار واریز می‌شود. به این ترتیب سرپرستان خانوار با مراجعه به شعب بانکی یا دستگاه‌های خودپرداز می‌توانند واریز اعتبار خود را چک کنند.

موجودی اعتبار خانوار‌ها نیز از طریق پیامک سرشماره V.Refah برای سرپرستان خانوار ارسال می‌شود. این پیامک تنها میزان اعتبار کالابرگ را نشان داده و فاقد هرگونه لینک است؛ و در آخر در صورت وجود هرگونه ابهام، امکان تماس متقاضیان با شماره ۰۲۱-۶۳۶۹ فراهم شده است که کارشناسان این مرکز آماده پاسخگویی به پرسش‌ها درباره مشمولیت و نحوه استفاده از طرح هستند.

هشدار پلیس فتا به مشمولان کالابرگ الکترونیک

با آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی، پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت‌های کلاهبرداری سایبری با سوءاستفاده از نام این طرح هشدار داد.

براساس اعلام پلیس فتا، برخی افراد سودجو با ارسال پیامک‌های جعلی حاوی لینک‌های آلوده و فریبنده، تلاش دارند اطلاعات شخصی و بانکی شهروندان را سرقت کنند. این پیامک‌ها معمولاً با ظاهری شبیه پیام‌های رسمی و با استفاده از نام سازمان‌های دولتی ارسال می‌شوند و کاربران را به صفحات جعلی (فیشینگ) هدایت می‌کنند.

پلیس تأکید کرده است که سازمان‌های رسمی هیچ‌گاه از طریق شماره‌های شخصی اقدام به ارسال پیامک نمی‌کنند. بنابراین، مشمولان طرح باید از کلیک روی لینک‌های ناشناس در پیامک‌ها یا شبکه‌های اجتماعی خودداری کرده و تنها از منابع معتبر و رسمی اطلاعات دریافت کنند.

در صورت کلیک ناخواسته بر روی لینک‌های مشکوک، پلیس فتا توصیه می‌کند که شهروندان در اولین فرصت گوشی تلفن همراه خود را در حالت پرواز قرار دهند تا از دسترسی احتمالی بدافزار به اینترنت جلوگیری شود. پس از آن، لازم است هرگونه برنامه یا اپلیکیشن مشکوک نصب‌شده را به‌سرعت حذف کنند. همچنین، اگر اطلاعات بانکی وارد شده باشد، باید بلافاصله موجودی کارت را تخلیه کرده و رمز‌های بانکی، به‌ویژه رمز دوم یا رمز اینترنتی را تغییر دهند تا از هرگونه سوءاستفاده مالی جلوگیری شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

تازه های سایت