پيشگيری از نابينايی با كاشت رايانه + عکس

کد خبر: 138790

اين رايانه ممكن است به نظر كوچك برسد اما از يك ريزپردازنده با نيروي فوق پايين، يك سنسور فشار، حافظه، يك باتري قلمي فيلم، يك سلول خورشيدي و يك راديوي بي‌سيم با آنتن كه اطلاعات را به يك رادار خارجي منتقل مي‌كند برخوردار است.

ایسنا: دانشمندان موفق شده‌اند براي درمان بيماران مبتلا به كوري تدريجي كوچك‌ترين رايانه جهان را بسازند. اين رايانه كه ابعاد آن تنها حدود يك ميلي‌متر مربع است، نوعي دستگاه كنترل فشار است كه در چشم فرد كار گذاشته مي‌شود. اين رايانه ممكن است به نظر كوچك برسد اما از يك ريزپردازنده با نيروي فوق پايين، يك سنسور فشار، حافظه، يك باتري قلمي فيلم، يك سلول خورشيدي و يك راديوي بي‌سيم با آنتن كه اطلاعات را به يك رادار خارجي منتقل مي‌كند برخوردار است.

اين رايانه بي‌نام كه توسط دانشمندان دانشگاه ميشيگان ساخته شده و قرار است در چندين سال آينده به بازار عرضه شود، در حال حاضر به عنوان آينده صنعت رايانه مورد تبليغ قرار گرفته است. به گفته سازندگان اين دستگاه، سيستم راديويي آن به هيچ تنظيماتي براي پيدا كردن فركانس مناسب اتصال به يك شبكه رايانه‌يي بي‌سيم نياز ندارد. سيستم رايانه‌يي ابداعي در حال حاضر يك دستگاه كنترل فشار است كه در چشم فرد كار گذاشته مي‌شود تا به طور مداوم پيشرفت بيماري گلوكوم (آب سياه) را كه كوري تدريجي است پيگيري كند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت