عصبانیت شدید وزیر بهداشت از مدیر یک بیمارستان +فیلم
دکتر نمکی وزیر بهداشت در بازدید از بیمارستان امام علی رودان درباره اهمال در رسیدگی به وضعیت یک بیمار رئیس بیمارستان را توبیخ کرده و از بیمار به خاطر نبود بالش در بیمارستان عذرخواهی میکند.

سرویس عکس و فیلم فردا: دکتر نمکی وزیر بهداشت در بازدید از بیمارستان امام علی رودان درباره اهمال در رسیدگی به وضعیت یک بیمار رئیس بیمارستان را توبیخ کرده و از بیمار به خاطر نبود بالش در بیمارستان عذرخواهی میکند.
وزیر بهداشت: وارد دومین گام طرح تحول نظام سلامت شدیم
وزیر بهداشت گفت: امروز وارد دومین گام طرح تحول نظام سلامت در توسعه بهداشت و پیشگیری و تقدم بر درمان و توسعه و تحول در زیرساختهای درمان سرپایی و تقدم آن بر درمان بستری و در کنار آن تکمیل مراحل اول طرح تحول شدیم.
سعید نمکی امشب در نشست جمعبندی سفر یک روزهاش به این منطقه و بازدید از پروژههای بهداشتی و درمانی جنوب کرمان با اشاره حضور 30 سال پیش خود برای ریشهکنی مالاریا در جنوب کرمان اظهار داشت: امروز پیشرفتهایی که در منطقه ایجاد شده گرچه هنوز آهنگ رشد زیرساختهای منطقه به دلیل عقبماندگیهای مزمن متناسب با شأن مردم نیست اما حیرتآور بود.
وزیر بهداشت با بیان اینکه در توسعه راهها و زیرساختهای بهداشت و درمان اتفاقات بسیار مبارکی رخ داده و امیدواریم تداوم یابد، عنوان کرد: قبل از انقلاب از هر هزار بچه متولد شده در منطقه حدود 250 کودک یک سالگی خود را نمیدیدند و از هر 100 هزار زن باردار حداقل بالای 500 نفر تلف میشدند اما امروز شاهد پیشرفتهای بسیار چمشگیری در سایه انقلاب اسلامی در منطقه هستیم.
وی با بیان اینکه دولت با طرح تحول سلامت و توسعه زیرساختهای نظام سلامت خدمات ارزندهای به مناطق محروم کشور از جمله جنوب کرمان انجام داده است، افزود: امروز وارد دومین گام طرح تحول نظام سلامت در توسعه بهداشت و پیشگیری و تقدم بر درمان و توسعه و تحول در زیرساختهای درمان سرپایی و تقدم آن بر درمان بستری و در کنار آن تکمیل مراحل اول طرح تحول شدیم.
نمکی با بیان اینکه نتیجه آن رساندن استانداردهای نقاط کمتر برخوردار به حد استانداردهای ملی و شاخصهای قابل قبول برای توسعه عدالت در سلامت است، ادامه داد: برای ماندگاری طبیب و کادر درمانی و استخدام نیروهای مورد نیاز و خدمات در نقاط محروم گامهایی است که در استمرار گام اول طرح تحول برداشته خواهد شد.
وزیر بهداشت حرکتهایی مثل بسیج ملی کنترل فشار خون را بسیار ارزنده دانست و گفت: علت اینکه پروژه را شروع کردیم این بود که متاسفانه در سال 96 که آخرین آمار مرگ و میرها را داریم، 380 هزار مرگی که داشتیم 313 هزار مرگ به دلیل بیماریهای غیر واگیر و 97 هزار بهدلیل ارتباط مستقیم با فشار خون و 161 هزار مورد به دلیل فشار خون و موارد مرتبط با بیماریهای فشار خون مثل سکتههای مغزی و قلبی و بیماران کلیوی و ... بود.
وی با بیان اینکه امروز بیش از 40 درصد مبتلایان به بیماری پرفشاری خون اطلاعی از بیماری خود ندارند، اظهار کرد: حرکت بزرگ ملی در سنجش فشار خون که به خوبی در استان کرمان اجرا شده است مدال افتخار جدیدی بر سینه نظام سلامت است.
نمکی با اشاره به درخواستهای مسؤولان جنوب کرمان در بازدیدهای امروز بیان کرد: تکمیل زیرساختها، اورژانس، پایگاه اورژانس هوایی برای جنوب استان کرمان، تکمیل بیمارستانها و ... مطرح شد که تکتک درخواستها رسیدگی میشود.
وی با اشاره به اینکه در زمینه استفاده از نیروهای درمانی که به عنوان متقاضیان ادامه طرح هستند مجوز دادیم به دانشگاه علوم پزشکی جیرفت که تمدید کنند، خاطرنشان کرد: استفاده از مجوزهای جدید برای استخدام نیروهای بهداشتی و درمانی و مشکلات دیگر نیز رسیدگی میشود.
معاون وزیر بهداشت: کمبود داروهای خارجی با تولید داخل برطرف میشود
معاون وزیر بهداشت گفت: اقلام دارویی که برند خارجی دارند مشابه تولید داخلی شان را داریم و داروهای تولید داخل می توانند کمبود آنها را برطرف کند.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا شانه ساز سرپرست غذا و دارو عصر امروز در بیست و هشتمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور که در وزارت کشور برگزار شد، اظهار کرد: ما در مقطعی نسبت به سال گذشته کمبود دارو داشتیم اما این کمبود کمتر از ۲۰ قلم است. در صورتی که در سال گذشته این کمبود، سه رقمی بود.
وی افزود: امروز تعداد اقلام کمبود دارو کاهش قابل توجهی پیدا کرده است.
شانه ساز گفت: البته این نکته را یادآور شوم وقتی اعلام میشود دارویی کم است ۳ الی ۴ ماه طول میکشد تا بیمار بتواند باور کند این کمبود جبران شده و مشکلی در تهیه دارو ندارد.
سرپرست غذا و دارو گفت: این را قاطعانه اعلام میکنم که کشورهایی که تحریمها را در ایران اعمال کردند در کشورهای خودشان کمبود دارو دارند و این کمبود در این کشورها هم وجود دارد.
وی تصریح کرد: اکثر داروهایی که ما در داخل کشور کمبود داریم داروهای خارجی هستند که مشابه تولید داخلی شأن را هم داریم.
سرپرست غذا و دارو اظهار داشت: البته ما باید بر روی ارز و تخصیص آن به داروهای مختلف نظارت کنیم و البته هر داروی خارجی که تولید داخلی اش را داشته باشیم در اولویت چندم ما برای واردات قرار میگیرد.
شانه ساز خاطرنشان کرد: ما به پزشکان توصیه میکنیم داروهای خارجی که مشابه داخلی دارند را، نمونه داخلی شأن را تجویز کنند تا برای تهیه داروی شان استرسی نداشته باشند.
سرپرست غذا و دارو ادامه داد: به مصرف کنندگان داروهای ایرانی این اطمینان را میدهیم که داروهای ایرانی در نهایت دقت تولید میشوند و روی مراحل تولیدشان نظارت کافی است. همچنین بر روی پخش داروهای ایرانی هم نظارت ویژه ای داریم.
وی گفت: اگر هموطنان کمبود دارویی را داشتند و یا در تهیه داروی شان مشکلی داشتند با سامانه ۱۴۹۰ تماس بگیرند تا بتوانیم آنها را برای تهیه داروی شأن از نزدیکترین داروخانه به آنها راهنمایی کنیم.
شانه ساز افزود: آن چیزی که در حوزه دارو و نقل انتقال پول و ارز در این حوزه ما را اذیت میکند تفاوت نداشتن تخصیص ارز به دارو و سایر اقلام است.
دیدگاه تان را بنویسید