مالیات برای استفاده از پلاستیکهای یکبار مصرف
فیلیپ هاموند، مسئولان انگلستان، درخواست درباره چگونگی پرداخت مالیات برای استفاده از پلاستیکهای یکبار مصرف را دادهاند. در واقع این روش میتواند تاثیرات مخرب زبالهها را در زندگی دریایی و پرندهها کاهش دهد.

خبرگزاری ایسنا: مسئولان انگلستان راهکار ممکنی را برای کاهش استفاده از پلاستیک در بستهبندیها و کارتنها اعلام کردهاند.
به گزارش گاردین، فیلیپ هاموند، مسئولان انگلستان، درخواست درباره چگونگی پرداخت مالیات برای استفاده از پلاستیکهای یکبار مصرف را دادهاند. در واقع این روش میتواند تاثیرات مخرب زبالهها را در زندگی دریایی و پرندهها کاهش دهد.
این روش توسط گروههای زیستمحیطی و حامیان حیوانات مورد استقبال قرار گرفته است.
حدود 12 میلیون تن پلاستیک هرساله وارد اقیانوسها شده و بقایای آنها به طور معمول در ماهی ها و پرندگان و پستانداران دریایی یافت میشود..
در سالهای گذشته که مسئله کیسههای یکبار مصرف مطرح شد، طی مدت 6 ماه که قیمت کیسههای پلاستیکی افزایش یافت، 85 درصد کاهش استفاده در این پلاستیکها مشاهده شد.
بیش از یک میلیون پرنده و 100 هزار پستاندار دریایی و لاکپشت هر سال به علت خوردن یا گیر افتادن در ضایعات پلاستیکی جان خود را از دست میدهند.
تیشا براون، یکی از مدافعان اقیانوسها برای طرح صلح سبز انگلیس گفت: استفاده از مصالح و مواد تقریبا تجزیهناپذیر در دهههای گذشته برای تولید محصولات یکبار مصرف، منجر به مشکلات بسیاری شده است و ما شروع به کشف چگونگی حل این مشکلات بزرگ کردهایم.
وی افزود: آلودگی پلاستیکی اقیانوسها یک فاجعه جهانی است و در همه جا از اقیانوس اطلس گرفته تا مرزهای دریایی اقیانوس آرام یافت میشوند. این پلاستیکها در نهنگها، لاکپشتها و 90 درصد از پرندگان دریایی موجود هستند.
این روش راهی طولانی برای رفتن دارد، اما امیدواریم این شروع پایانی برای این پلاستیکهای یکبار مصرف باشد.
جف نات، رئیس سیاست طبیعت، گفت: متاسفانه زندگی دریایی از طریق سوء مدیریت از آبها به علت ماهیگیری، آلودگی و وارد کردن زبالهها در معرض مشکل است و ما شاهد کاهش زیادی در بسیاری از گونههای مهم دریایی و همچنین موجوداتی که به آنها وابستهاند هستیم.
اعمال مالیات بر پلاستیکهای یکبار مصرف حرکتی خوشایند است.
مایک برت، مدیر علم و سیاست صندوق جهانی حیاتوحش (WWF)، گفت: در مواقع بسیاری پرندگان، ماهیها، لاکپشتها و نهنگهایی که از خوردن پلاستیک جان دادهاند را مشاهده میکنیم. پلاستیک قاتل خاموش دریای ماست.
هرگونه اقدام برای مقابله با پلاستیکهای تک کاربره، مسئله قابل تاملی است، اما اگر میخواهیم فعالیت مناسبی برای کمک به نجات این سیاره انجام دهیم باید اطمینان حاصل کنیم که هر عملی باید برنامهریزی شده باشد.
دیدگاه تان را بنویسید