اخبار جنگ غزه | عملیات جدید القسام در رفح

کد خبر: 1357412

شاخه نظامی جنبش اسلامی حماس در ادامه سلسله عملیات مقاومت فلسطین در نوار غزه، اعلام کرد که موفق به اجرای کمینی برنامه‌ریزی‌شده علیه نیروهای پیاده‌نظام ارتش رژیم صهیونیستی شده است که در پی آن تعدادی از نظامیان صهیونیست کشته و زخمی شدند.

اخبار جنگ غزه | عملیات جدید القسام در رفح

شاخه نظامی جنبش اسلامی حماس در ادامه سلسله عملیات مقاومت فلسطین در نوار غزه، اعلام کرد که موفق به اجرای کمینی برنامه‌ریزی‌شده علیه نیروهای پیاده‌نظام ارتش رژیم صهیونیستی شده است که در پی آن تعدادی از نظامیان صهیونیست کشته و زخمی شدند.

به نقل از شبکه خبری قدس، گردان‌های «شهید عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که مبارزان این گروه توانسته‌اند یک تیم پیاده‌نظام متشکل از ۱۰ نظامی صهیونیست و دو سگ نظامی را به کمینی در نزدیکی تقاطع «المشروع» در شرق شهر رفح، واقع در جنوب نوار غزه، بکشانند.

بر اساس این بیانیه، در این کمین از چندین بمب و تله انفجاری استفاده شده و به محض ورود نیروهای دشمن به منطقه مورد نظر، مواد منفجره فعال شده‌اند که باعث تلفات سنگین میان نیروهای صهیونیست شده‌اند.

القسام همچنین افزود که پس از وقوع انفجارها، بالگردهای ارتش رژیم صهیونیستی برای انتقال مجروحان وارد منطقه شدند.

در این بیانیه آمده است که درگیری‌ها همچنان در منطقه ادامه دارد و مبارزان فلسطینی همچنان با نیروهای متجاوز در حال نبرد هستند.

گردان های القسام صبح امروز نیز اعلام کرد: تعدادی از نظامیان صهیونیست در اثر انفجار مین های کارگذاشه شده توسط رزمندگان القسام کشته و تعدادی دیگر زخمی شدند.

از آغاز جنگ نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و عملیات بی‌سابقه «طوفان الأقصی» که به شکلی غافلگیرکننده از سوی نیروهای مقاومت فلسطین انجام شد، ارتش رژیم صهیونیستی با مجموعه‌ای از ضربات سنگین و پرهزینه مواجه بوده است؛ ضرباتی که هم در سطح میدانی و هم در سطح روانی و راهبردی، اثرات عمیقی بر پیکره ارتش رژیم اسرائیل بر جای گذاشته است.

در نخستین روزهای جنگ، بیش از ۱۲۰۰ صهیونیست کشته و صدها نفر اسیر شدند؛ رخدادی که به‌گفته بسیاری از ناظران، بی‌سابقه‌ترین شکست اطلاعاتی و امنیتی رژیم اشغالگر از زمان تأسیس آن محسوب می‌شود.

پس از آن، در عملیات‌های زمینی گسترده‌ای که ارتش رژیم اسرائیل برای آزاد کردن اسرا و سرکوب مقاومت آغاز کرد، مقاومت فلسطین با تاکتیک‌های جنگ نامنظم، بهره‌گیری از تونل‌های پیچیده، کمین‌های دقیق و انفجارهای برنامه‌ریزی‌شده، خسارات زیادی به یگان‌های نظامی اسرائیل وارد کرد.

در طول بیش از یک‌سال‌ونیم جنگ، منابع صهیونیستی به کشته‌شدن صدها نظامی ارتش اذعان کرده‌اند، در حالیکه آمارهای غیررسمی حاکی از تلفات بالاتر و مجروحیت هزاران تن از نیروهای رزمی این رژیم است.

مقاومت فلسطین همچنین موفق شد ده‌ها تانک مرکاوا، نفربر زرهی، پهپاد و سامانه‌های پیشرفته شناسایی ارتش رژیم صهیونیستی را منهدم کند یا به غنیمت بگیرد.

اکنون پس از گذشت بیش از هجده ماه، بسیاری از ناظران معتقدند که مقاومت فلسطین با وجود ویرانی گسترده و تلفات انسانی، توانسته است معادلات نبرد را تغییر دهد و ارتش رژیم صهیونیستی را در یک جنگ فرسایشی و پرهزینه گرفتار کند که هیچ چشم‌انداز روشنی برای پیروزی اشغالگران در آن وجود ندارد.

سازمان ملل: گسترش حملات به غزه مصداق جنایت جنگی است

در جدیدترین هشدار سازمان ملل متحد درباره وضعیت غزه، کمیسر عالی حقوق بشر این سازمان اعلام کرد گسترش حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به‌طور حتم منجر به افزایش تلفات انسانی، آوارگی گسترده و تهدید مستقیم بقای فلسطینی‌ها خواهد شد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری سما، «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد هشدار داد که تداوم و گسترش عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در نوار غزه، خطرات جدی‌تری را متوجه غیرنظامیان خواهد کرد و به‌طور حتم موجب آوارگی اجباری بیشتر ساکنان این منطقه خواهد شد.

وی تأکید کرد که برنامه‌های رژیم صهیونیستی برای کوچ اجباری جمعی فلسطینی‌ها نگرانی‌هایی جدی درباره تحمیل شرایطی به‌وجود آورده است که بقای ملت فلسطین را به خطر می‌اندازد.

این مقام ارشد سازمان ملل همچنین خاطرنشان کرد که مردم غزه هم‌اکنون از دسترسی به ابتدایی‌ترین نیازهای حیاتی مانند غذا و دارو محروم شده‌اند و این وضعیت به‌طور فزاینده‌ای وخیم‌تر می‌شود.

وی تصریح کرد که استفاده از گرسنگی به‌عنوان ابزار جنگی علیه جمعیت غیرنظامی، نقض فاحش قوانین بین‌المللی و مصداق روشن یک جنایت جنگی است.

او تنها راهکار پایدار برای پایان دادن به بحران کنونی را پایبندی کامل به قوانین بین‌المللی و تضمین حفاظت از جان و کرامت غیرنظامیان عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، بنابر گزارش‌های میدانی، بسیاری از مناطق غزه دچار کمبود شدید مواد غذایی، دارو و خدمات بهداشتی شده‌اند و سازمان‌های امدادرسان بین‌المللی از ناتوانی در توزیع مؤثر کمک‌ها خبر می‌دهند.

رژیم صهیونیستی با حمایت دولت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی‌های گسترده‌ و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.

در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد اما ارتش این رژیم از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت و تلاش کشورهای مختلف برای متوقف کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان بی پناه باریکه غزه، تاکنون بی‌نتیجه بوده است./ایرنا

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت