اخبار جنگ غزه | شمار شهدای جنگ غزه به ۵۳ هزار و ۶۵۵ تن رسید

کد خبر: 1359856

وزارت بهداشت غزه امروز (چهارشنبه) با صدور بیانیه‌ای از شهادت و زخمی شدن بیش از ۳۴۴ فلسطینی طی ۲۴ ساعت گذشته و افزایش شمار شهدای جنگ نسل‌کشی به ۵۳ هزار و ۶۵۵ تن خبر داد.

اخبار جنگ غزه | شمار شهدای جنگ غزه به ۵۳ هزار و ۶۵۵ تن رسید

وزارت بهداشت فلسطین در غزه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که طی حملات ۲۴ ساعت گذشته ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۸۲ فلسطینی به شهادت رسیده و ۲۶۲ نفر نیز زخمی شدند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، در این بیانیه همچنین آمده است شمار شهدای غزه از تاریخ ۱۸ مارس ۲۰۲۵ به ۳۵۰۹ نفر و تعداد مجروحان به ۹۹۰۹ نفر رسیده است.

وزارت بهداشت غزه در ادامه اعلام کرد با ادامه حملات رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون تعداد کل شهدای این جنگ به ۵۳ هزار و ۶۵۵ نفر و شمار مجروحان به ۱۲۱ هزار و ۹۵۰ نفر افزایش یافته است.

طبق آمارهای رسمی اعلام شده، نزدیک به ۱۴ هزار نفر نیز همچنان در نوار غزه مفقود و زیر آوار هستند.

با وجود گذشت ماه‌ها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است. همچنین این رژیم مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه می‌شود و تمام گذرگاه‌ها را بسته و این منطقه را در محاصره کامل قرار داده است.

به‌رغم جنایت‌های گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه می‌شوند.

پس از ۲ ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتش‌بس پیشین، ۳۳ زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود ۱۸۰۰ اسیر فلسطینی به تل‌آویو تحویل داده شدند.

با وجود مخالفت بسیاری از خانواده‌های زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» می‌خواند، به‌عنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری می‌کند./ایسنا

شهادت ۲۶ تن در غزه طی ۲۴ ساعت به دلیل کمبود غذا و دارو

دیده‌بان حقوق بشر اروپا مدیترانه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت، ۲۶ فلسطینی به دلیل کمبود غذا و دارو جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش ایسنا، دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه امروز (چهارشنبه) تصریح کرد که طی ۲۴ ساعت، به دلیل گرسنگی و کمبود دارو، ۲۶ فلسطینی در غزه جان خود را از دست دادند.

در همین حال، برنامه جهانی غذا عنوان داشت که تمامی ساکنان غزه با سطوح شدیدی از نبود امنیت غذائی مواجه هستند.

این نهاد خاطرنشان کرد که پیش بینی می‌شود که ۷۰ هزار کودک در غزه به درمان فوری سوء تغذیه شدید نیاز داشته باشند. 

برنامه جهانی غذا اظهار کرد: روند ورود کمک‌های فوری به غزه، بسیار کند بوده و ما نیاز داریم که کامیون‌های بیشتری به صورت روزانه وارد شود.

این سازمان افزود: بیش از ۱۱۶ هزار تُن کمک‌های غذایی، برای ورود به غزه در صورت برداشتن محاصره آماده است و برای غذادهی به یک میلیون شخص به مدت چهار ماه کفایت می‌کند.

آماده‌سازی‌های رژیم صهیونیستی برای اجرای طرح موسوم به «توزیع کمک‌ها در نوار غزه» با سازوکاری به دور از عملکرد نهادهای سازمان‌های بین‌المللی و امدادی و تحت نظارت یک شرکت امنیتی آمریکایی ادامه دارد. هدف از این طرح که نتانیاهو بارها درباره آن صحبت کرده، انتقال ساکنان از شمال غزه به جنوب است، بدون اینکه به آنها اجازه داده شود دوباره به شمال غزه بازگردند، اقدامی که هدف آن تخلیه شمال غزه از سکنه است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش کرد ارتش این روزها با همکاری شرکت‌های آمریکایی چهار مرکز برای توزیع این کمک‌های بشردوستانه ایجاد می‌کند. در این گزارش آمده است همه این مراکز در رفح یا نزدیک محور موراگ (حد فاصل شهرهای رفح و خان‌یونس) قرار ندارند. یکی از این چهار مرکز در حال حاضر در مرکز نوار غزه، جنوب محور نتزاریم، در جاده صلاح‌الدین در حال ساخت است. بر اساس این طرح، ایجاد مرکز توزیع در این مکان با هدف تسهیل دسترسی ساکنان شمال و مرکز غزه انجام می‌شود تا مجبور نباشند برای دریافت کمک‌ها به رفح بروند، اما پشت این اقدام، طرحی صهیونیستی برای تقویت تخلیه ساکنان شمال غزه به سمت جنوب نهفته است.

طرح «توزیع کمک‌ها در نوار غزه» که قرار است اجرایی شود، با مخالفت گسترده بین‌المللی مواجه شده است. نهادهای سازمان ملل و مؤسسات بخش خصوصی فلسطینی، همچنین کشورهای اروپایی، به علاوه انگلیس و کانادا، این طرح را رد کرده‌اند. بیش از ۲۳ کشور خواستار ورود بدون محدودیت کمک‌های بشردوستانه هستند.

در مقابل، نتانیاهو بر این طرح در قالب عملیات نظامی خود به نام «ارابه‌های گدعون» اصرار دارد که هدف آن پایان دادن به جنگ علیه حماس و گروه‌های فلسطینی، آزادی زندانیان صهیونیستی، سرنگونی حکومت حماس در غزه و کوچاندن اجباری فلسطینیان است. این طرح با مخالفت گسترده‌ای از سوی فلسطینیان و مؤسسات بخش خصوصی روبرو است که بر فعالیت‌های سازمان‌های بین‌المللی تأکید دارند، زیرا بر اساس کوچ اجباری و تخلیه مناطق و محله‌ها از ساکنان فلسطینی طراحی شده است.

«امجد الشوا» مدیر اجرایی شبکه سازمان‌های مردم‌نهاد در غزه گفت این طرح، نقشه‌های اشغالگران صهیونیستی را افشا می‌کند زیرا اساساً یک طرح امنیتی است و هدف آن، تحمیل کوچ اجباری بر فلسطینیان است. 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت